5 april 2017

Op vrijdag 24 maart is de voorjaarscompetitie van de PEC Zwolle Street League van start gegaan. Ruim 70 jongeren, verdeeld over 12 teams verzamelden zich op de trapveldjes van de Capellen Lassuslaan te Holtenbroek. Het decor voor de eerste ronde. Deze 12 teams komen uit verschillende wijken uit Zwolle zoals Westenholte, Dieze, Wipstrik, Pierik, Holtenbroek, Zwolle-Zuid en Stadshagen.

 

Openingsronde

Gekleed in kleurige tenues werd er fanatiek gestreden door de teams. Aangemoedigd en gecoacht door de eigen supporters en teambegeleiders gingen de jongeren voor de winst. Dit alles met de gedachte dat er naast de wedstrijden ook Likes behaald kunnen worden door zich netjes te gedragen in en rondom het veld. Er waren ook extra punten (binnen de PEC Zwolle Street League Likes genaamd) te verdienen door deel te nemen aan de gatenmuur, een teamfoto te maken en door zich sportief te gedragen. De filmploeg van Van Wijnen, nieuwe partner van PEC Zwolle United, was aanwezig om interviews af te nemen en om een flitsend filmpje te maken van de wedstrijden.

 

Verder speelrondes

Na 8 competitierondes sluiten alle teams het seizoen af in juni af met een finaleronde bij Sportpark de Pelikaan. In deze finaleronde wordt zal er nog hard gestreden moeten worden om het kampioenschap van de voorjaarscompetitie van de PEC Zwolle Street League binnen te halen.

 

PEC Zwolle Street League

PEC Zwolle Street League is een straatvoetbalcompetitie voor jongeren tussen de 12 en 16 jaar waarin wijken en buurten van de Gemeente Zwolle tegen elkaar voetballen. De partners van de PEC Zwolle Street League zijn: PEC Zwolle, PEC Zwolle United, SportService Zwolle, delta Wonen, Van Wijnen, Rabobank IJsseldelta, Travers Welzijn, Deltion College.

 

Alle uitslagen en foto’s van de eerste speelronde staan op www.peczwollestreetleague.nl.  Ook op onze facebook pagina www.facebook.com/peczwollestreetleague staan onze foto’s. Wil je op de hoogte blijven over het programma en de verschillende activiteiten? Volg ons dan op twitter via www.twitter.com/pecstreetleague.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer