22 april 2017

Ondanks de vele aanmoedigingen van de leden van WRZV De Boog en leerlingen van De Twijn (bijzonder onderwijs) ging de belangrijke wedstrijd PEC Zwolle tegen Heracles Almelo op zaterdag 22 april helaas verloren voor de Zwollenaren. Deze wedstrijd stond in het teken van de gehandicaptensport c.q. het G-voetbal. Spelers en speelsters van WRZV De Boog mochten namelijk een voorwedstrijd spelen in het stadion en een vijftal spelers mocht zelfs penalty’s nemen in de rust van PEC Zwolle – Heracles Almelo.

 

Voor de G-voetballers is dit iets waar ze al weken naar uitkijken. En het begon allemaal al op de donderdag ervoor (20 april). Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. En van wie krijg je de beste tips en leer je de leukste trucs? Van de spelers van PEC Zwolle natuurlijk! Kevin Begois en Wouter Marinus kwamen naar de wekelijkste trainingsavond in de WRZV-hallen om lekker mee te voetballen. Kijk hier voor de foto’s van de training.

 

Op zaterdag mochten zo’n 30 voetballers/sters van de jongste categorie van WRZV De Boog een balletje trappen in het MAC3PARK-stadion. Samen met PEC Zwolle spelers Josef Kvída en Calvin Verdonk maakten ze er een spannende partij van. Voor vijf spelers van WRZV De Boog kreeg de voorwedstrijd een fantastisch vervolg in de rust van PEC Zwolle – Heracles Almelo. Onder luide aanmoedigingen van de supporters op Noord en ondanks de spanning wisten ze alle vijf keeper Zwolfje onberispelijk te passeren. De ereronde door het stadion was dan ook zeker op z’n plaats. Onder applaus van thuis én uit publiek verlieten ze opgetogen het veld. Voor de G-voetballers van WRZV De Boog was het in ieder geval wel een succesvolle dag.

 

Ook de foto’s van deze activiteit zijn geschoten door Theo Smits.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer