31 august 2017

Na vier succesvolle seizoenen start na de zomervakantie weer een nieuwe PEC Zwolle Street League. Wie worden de opvolgers van FC Blauwvingers en FC Streetboys? Het was de wijk Stadshagen die afgelopen seizoen de kampioenen leverde. Een mooie uitdaging voor andere wijken om hier komend najaar verandering in te brengen. Op vrijdag 13 oktober gaat PEC Zwolle Street League, de leukste straatvoetbalcompetitie van Zwolle, weer van start. Meld je nu aan met je vrienden/vriendinnen en trap samen het nieuwe voetbalseizoen af!

 

Wat is PEC Zwolle Street League? 

De PEC Zwolle Street League is de straatvoetbalcompetitie voor jongeren tussen 11 en 16 jaar. Elke wijk in Zwolle kan meedoen met een of meerder teams en speelt de thuiswedstrijden op een veld of plein in de eigen wijk. De wedstrijden worden gespeeld op vrijdagavond (niet tijdens de schoolvakanties). Iedereen speelt ongeveer acht wedstrijden. De competitie eindigt in december met een finaleronde. Na de kerstvakantie start er weer een nieuwe competitie. Ook worden er leuke thema-avonden en een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd.

 

Begeleider

Elk team moet een begeleider hebben. Deze begeleider is het aanspreekpunt voor de organisatie van de PEC Zwolle Street League. Dit kan bijvoorbeeld een ouder zijn of een bekende uit de wijk. Het is belangrijk dat de begeleider 18 jaar of ouder is.

 

Scoren van Likes

Bij de PEC Zwolle Street League gaat het om het verzamelen van likes. Deze likes scoor je niet alleen door de wedstrijden te winnen, maar ook door je sportief te gedragen tijdens het voetballen en door je in te zetten voor je eigen wijk. Bijvoorbeeld het opruimen van zwerfafval, een oude buurvrouw helpen in de tuin of een voetbaltoernooi organiseren voor andere mensen in de wijk! Daarnaast scoor je extra Likes door mee te doen aan de thema avonden.

 

Inschrijven 

Vind jij het geweldig om te voetballen met vrienden en/of vriendinnen? En ben je tussen de 11 en 16 jaar oud? Schrijf je dan in via www.peczwollestreetleague.nl. Inschrijven kan per team, maar ook individueel. Doe het wel snel, want de inschrijving sluit op 6 oktober. Voor vragen kun je contact opnemen met Dion Reijnen, projectleider van de PEC Zwolle Street League. Je kunt Dion bellen op 06-20471806 of mailen naar dion@peczwollestreetleague.nl.

 

Samenwerking

PEC Zwolle Street League is een samenwerking tussen: PEC Zwolle United, PEC Zwolle, SportService Zwolle, delta Wonen, gemeente Zwolle, Rabobank IJsseldelta, Travers Welzijn, Van Wijnen en Deltion College.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer