28 september 2017

Voor twee PEC Zwolle-fans werd de wedstrijd PEC Zwolle tegen Heracles Almelo een bijzondere avond. Zij maakten de door PEC Zwolle met 2-1 gewonnen wedstrijd van dichtbij mee. Via een Facebook-actie van PEC Zwolle United kregen Jan Willem van ’t Ende en Rene Ruiter namelijk tribunekaarten voor deze wedstrijd.

 

In de week voorafgaand aan de wedstrijd kon men via een win-actie van PEC Zwolle United op Twitter en Facebook iemand anders nomineren voor kaarten voor PEC Zwolle – Heracles Almelo. Voorwaarde voor de nominatie was dat de kaarten bestemd waren voor mensen die het vanuit maatschappelijk oogpunt verdienen om eens in het zonnetje te worden gezet.

De winnaars van de kaarten waren Jan Willem en Rene; voorgedragen door voetbalclub WHC uit Wezep. Beide dragen als vrijwilliger graag een steentje bij aan de club bij diverse werkzaamheden. Ze zijn enorme voetballiefhebbers en speelden tot vorig jaar in het G-voetbalteam van WHC dat, vanwege gebrek aan spelers, helaas is opgeheven. Omdat de mannen zich zo inzetten voor hun club, hebben zij de kaarten gewonnen.

De twee hebben een fantastische avond gehad en ontzettend genoten van de wedstrijd. Als de supporters op Noord zich begonnen te roeren, kon dat voor Jan Willem en Rene niet luid genoeg gaan! Bij de 2-1 van Youness Mokhtar stonden zij dan ook fanatiek mee te juichen en kon hun avond niet meer stuk.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer