22 november 2017

Ruim 350 kinderen uit gezinnen met een laag inkomen, hebben samen met hun ouders, Hét Grote Sinterklaasfeest in het Landstede Sportcentrum gevierd. Ze werden verrast met een Sintmusical door studenten van Song and Dance Zwolle, pepernoten en lekkere speculaas van De Stadsbakker en natuurlijk een cadeau van de Goedheiligman.

 

Het feest wordt georganiseerd door de Stichting Kind in Beeld en dankzij de vele donaties en sponsoring door bedrijven ontvangt ieder kind een mooi Sinterklaascadeau. Zo krijgen gezinnen, die het financieel lastig hebben, toch de kans om Sinterklaas te vieren met hun kinderen. Studenten van Landstede EvenementenOrganisatie en tal van vrijwilligers hebben hun handen uit de mouwen gestoken om het feest in goede banen te leiden. Komende week worden er nog eens zo’n 400 cadeaus rondgebracht naar gezinnen die niet bij Hét Grote Sinterklaasfeest aanwezig konden zijn.

 

Balletje trappen met Piotr en Nicolas

Na afloop van de musical en de ontvangst van hun cadeau konden de kinderen, die nog wat energie over hadden, lekker een balletje trappen met twee spelers van PEC Zwolle en/of op de basket schieten met hulp van twee spelers van Landstede Basketbal.

 

Namens PEC Zwolle waren Piotr Parzyszek en Nicolas Freire aanwezig om de kinderen te vermaken. Van voetballen kwam echter niet zo veel terecht, want de kinderen vonden het veel leuker om met ze op de foto te gaan. Ook kregen de kinderen een shirtje van PEC Zwolle en die moesten natuurlijk worden voorzien van een handtekening. Daar zijn de spelers dan ook een uurtje mooi zoet, om maar in Sinterklaastermen te spreken, mee geweest.

 

Vanwege de privacy van de kinderen publiceren wij geen foto’s. De foto van de musical is gemaakt door Jan Burgman.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer