23 november 2017

In het kader van het 70-jarig bestaan van de Calo in Zwolle, werden er op 23 november in Zwolle maar liefst 70 sport- en spelactiviteiten georganiseerd door studenten van de Calo. Ook het Walking Football team van PEC Zwolle zette zijn beste beentje voor en deed mee aan deze dag onder de noemer CaloDoet!

 

Helaas was de werving om ouderen kennis te laten maken met de sport Walking Football niet gelukt. De studenten hadden zo veel activiteiten te organiseren, dat het werven van deelnemers er even bij in was geschoten. Wel deden een aantal Calo-studenten mee met de Walking Football-training en zo had het Walking Football team van PEC Zwolle toch een heerlijke, sportieve middag. Er werd getraind en afgesloten met een partijtje oud tegen jong. Na afloop kregen de studenten gekscherend als boodschap mee: “Nou jongens, tot over 40 jaar”.

 

Het Walking Football team van PEC Zwolle traint op woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur op Sportcampus De Pelikaan in een overdekte hal. Dus ook bij regen en kou wordt er gewoon gevoetbald. Kom gerust een keer een kijkje nemen. Of beter, gewoon lekker meedoen!

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer