14 may 2018

Ben jij tussen de 10 en 16 jaar oud en vind jij hardlopen leuk? En lijkt het jou wel tof om een keer mee te doen aan een wedstrijd? Schrijf je dan nu snel in voor de Wavin 4 Engelse Mijlen van Zwolle op zaterdag 9 juni (op die dag is ook de halve marathon van Zwolle). Samen met PEC Zwolle United heeft Wavin geregeld dat 50 kinderen gratis mee kunnen doen. Je hoeft dus geen inschrijfgeld te betalen en krijgt naast een shirt zelfs gratis hardloopschoenen.

Om goed getraind aan de start te verschijnen, kun je vooraf meedoen aan looptrainingen, die een keer per week op dinsdagavond afwisselend plaats vinden in het Wezenlandenpark of in het MAC3PARK stadion bij PEC Zwolle! De wekelijkse trainingen zijn al gestart, maar je kunt op elk gewenst moment meedoen. 

Nu inschrijven

Aanmelden kan via https://promotions.wavin.com/renmaatjes . Hier vind je nog meer informatie en het inschrijfformulier. Meld je snel aan, want VOL=VOL. Let op: Je kunt je inschrijven tot uiterlijk vrijdag 25 mei 2018 om 21.00 uur. Voor vragen kun je contact opnemen met: receptie.ho@wavin.com

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer