22 may 2018

Traditiegetrouw vond afgelopen vrijdag (18 mei 2018) de partnerbijeenkomst van Regio Zwolle United plaats. Dit samenzijn stond in teken van een Walking Dinner en werd gecombineerd met de wedstrijd in de kampioenspoule van de Eredivisie Vrouwen tussen PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen (3-5).

Arjan Jansen, directeur Regio Zwolle United, trapte de bijeenkomst af in het supportershome van de club. Na een welkomstwoord voor de groep van ongeveer 45 personen blikte hij terug op het afgelopen seizoen. Per maand werd een project uitgelicht via een korte pitch. Eén van de hoogtepunten van afgelopen seizoen was de Week van de Vitaliteit. Een week die volledig in het teken stond van een vitale Regio Zwolle. Om aandacht te vestigen op de groeipotentie van de regio speelde het vlaggenschip van PEC Zwolle de wedstrijd tegen Sparta in unieke wedstrijdshirts met de tekst: Regio Zwolle - voor groei. Een actie die mogelijk werd gemaakt door hoofdsponsor Molecaten. Deze shirts werden na afloop verkocht en brachten een mooi bedrag op dat ten goede kwam aan een tweetal goede doelen die centraal stonden deze week, namelijk IntermeZZo (nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten) en project PEC kicks ASS (Voetbal voor kinderen met het Autisme Spectrum Stoornis) van Stichting Empower en PEC Zwolle United. Corine den Hollander (IntermeZZo) en Wilco Voulon (Stichting Empower) kregen beiden van Arjan Jansen een cheque t.w.v. 5.000 euro overhandigd en spraken hun woord van dank uit.

Na dit moment was het tijd om het veld op te gaan. Daar wachtte het voorgerecht, maar niet voordat commercieel directeur, Joost Broerse, de gasten ook - namens de directie van PEC Zwolle – welkom had geheten. Hij nam de gasten in vogelvlucht mee door zijn carrière als voetballer, de stap naar commercieel directeur en zijn eerste twee jaren in deze functie. Ook haalde Joost nog het belang van de onlosmakelijke samenwerking tussen PEC Zwolle en Regio Zwolle United aan, waarna hij afsloot met een commerciële update. Het Walking Diner werd voortgezet in Hotel Lumen, waar een ondertekenmoment met de nieuwe partner KPMG Nederland op het programma stond. Na een toelichting van de samenwerking, door Paul van Asperen (partner KPMG Nederland) en Dianne Schoonhoven (senior adviseur KPMG Nederland), werd het contract geformaliseerd door Paul van Asperen en Arjan Jansen. Het diner kwam tot een einde in Restaurant Bluefinger waar de gasten konden genieten van het hoofdgerecht en een dessert.

De bijeenkomst werd afgesloten met de wedstrijd tussen PEC Zwolle Vrouwen – FC Twente Vrouwen. De gasten werden, vanuit de Business Loge +, getrakteerd op een extra toetje; een meer dan vermakelijk duel tussen de nummers vier (PEC Zwolle Vrouwen) en twee eindigde helaas in 3-5 verlies. Desalniettemin wordt er teruggekeken op een mooie bijeenkomst en een goed seizoen. Regio Zwolle United bedankt alle partners en betrokken voor de afgelopen jaargang en kijkt uit naar komend seizoen.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer