• Arjan Jansen
  • Edwin Peterman
  • Ondertekening Djopzz
  • Uniek Wedstrijdshirt
  • Eilt Staal
  • Sebastiaan Borgardijn
20 september 2018

Vrijdagavond, 14 september 2018, was de aftrap van het nieuwe voetbalseizoen van Stichting Regio Zwolle United (de stichting waar PEC Zwolle United onderdeel van uitmaakt). De bijeenkomst werd geopend door Arjan Jansen, directeur Regio Zwolle United, met een update en vooruitblik op het reeds begonnen seizoen. De bijeenkomst werd gecombineerd met de eerste thuiswedstrijd van het seizoen van PEC Zwolle Vrouwen, tegen FC Twente Vrouwen (4-2).

Nadat de gasten werden ontvangen in het MAC3PARK stadion onder het genot van een drankje, stond een ondertekenmoment op het programma: Djopzz ook dit seizoen hoofdsponsor PEC Zwolle Vrouwen. Maar niet voordat Edwin Peterman, de nieuwe commercieel directeur van PEC Zwolle, zichzelf had voorgesteld aan de gasten. Na een korte toelichting over de samenwerking, werd het contract geformaliseerd. Ook werden de gasten van Scania en Veiligheidsregio IJsselland, die met ingang van dit seizoen partner zijn geworden van de stichting, speciaal welkom geheten. Jansen gaf een toelichting over de projecten die Regio Zwolle United komend seizoen op de planning heeft staan. Projecten zoals het Logistiek Netwerk, de Week van de Vitaliteit, Arbeidsparticipatie en de samenwerking tussen Scania en PEC Zwolle Vrouwen werden hierbij uitgelicht.

Het inhoudelijke programma in de Businessloge+ werd gevolgd door een buffet, waarbij technisch manager (en tevens trainer/coach van Jong PEC Zwolle Vrouwen), Sebastiaan Borgardijn, de gasten voorzag van een uitgebreide voorbeschouwing op het duel tussen PEC Zwolle Vrouwen en FC Twente Vrouwen. Zij werden vervolgens getrakteerd op een meer dan vermakelijk duel, welke na een 1-2 ruststand voor de Tukkers, uiteindelijk knap met 4-2 werd gewonnen door de Blauwvingers.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer