26 november 2018

Emelwerda College op bezoek bij PEC Zwolle Vrouwen

Op vrijdag 23 november was tijdens de wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen - Ajax Vrouwen (3-1) een grote delegatie van het Emelwerda College te gast in het MAC3PARK stadion. Zo’n 30 docenten van het Emelwerda College brachten een bezoek aan PEC Zwolle, waar zij een presentatie ontvingen van Arjan Jansen (directeur Regio Zwolle United).

Het Emelwerda College staat een mooie tijd te wachten met interessante toekomstplannen. Een aantal weken geleden heeft de school haar plannen voor de toekomst gepresenteerd. Jansen nam de medewerkers van het Emelwerda College dit keer mee in een presentatie over de ontwikkelingen, ambities en plannen van Regio Zwolle United en legde daarmee met name een link met (top)sport, onderwijs en maatschappelijke betrokkenheid van PEC Zwolle.

Aansluitend genoten de gasten van een buffet en een zeer vermakelijke wedstrijd, terwijl ruim 300 leerlingen van het Emelwerda Collega vanaf de hoofdtribune PEC Zwolle Vrouwen aanmoedigden. Een mooi affiche, waarin de speelsters van PEC Zwolle uiteindelijk verdiend aan het langste eind trokken. De Amsterdammers werden hiermee, voor het eerst in de jonge geschiedenis van de Eredivisie Vrouwen, verslagen.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer