19 march 2019

Tijdens de wedstrijd PEC Zwolle – AZ kende de Zilveren Kruis Goede Doelen Skybox een mooie bezetting. Een gemêleerd gezelschap van dertig gasten genoten in de skybox van een lunch en de wedstrijd. Tijdens de rust kwamen Dirk Marcellis en Dico Koppers langs om de aanwezigen een mooi presentje uit te rijken.

Naast een aantal gasten via Woonzorgcentrum Driezorg, was er een groep te gast van Stichting Hart voor Zwolle. Om meer bekendheid te genereren was deze stichting door PEC Zwolle United uitgeroepen tot het goede doel van de Week van de Vitaliteit. Hart voor Zwolle koppelt jongeren aan kwetsbare Zwollenaren in de vorm van een maatjesproject. In de skybox zat dan ook een gevarieerd gezelschap; ouderen, vluchtelingen, mensen met een beperking. Samen met ‘hun maatje’ hebben ze kunnen genieten van een heerlijke voetbalmiddag bij PEC Zwolle. 

Daarnaast waren er een aantal mensen te gast vanuit Hotel PEC; een nieuw arrangement van PEC Zwolle United, opgezet in samenwerking met Hotel Lumen & Events, eveneens in het kader van de Week van de Vitaliteit. Via Stichting Against Cancer is de familie Van der Wel in de watten gelegd en mochten twee collega’s van Stichting Present, die altijd klaar staan voor een ander, genieten van een compleet verzorgd voetbalweekend. Hotel PEC ontving de gasten al op zaterdagmiddag, waarna een rondleiding volgde door het MAC3PARK stadion. Vervolgens een heerlijk diner in het Bluefinger Restaurant en een overnachting in Hotel Lumen. De volgende morgen aanschuiven voor het ontbijt en het arrangement afsluiten met het kijken van de wedstrijd PEC Zwolle – AZ vanuit de Zilveren Kruis Goede Doelen Box. Doelpunten vielen er niet, maar dat werd ruimschoots goed gemaakt door de vele ‘big smiles’.

---
Deze activiteit maakte deel uit van de derde editie van de Week van de Vitaliteit, week waarin er volop aandacht is voor bewegen, gezonde voeding en onderlinge ontmoetingen. Alle informatie over de week vind je op de campagnewebsite: Week van de Vitaliteit (2019).

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer