17 july 2019

PEC Zwolle United, SportService Zwolle en Landstede Sportcentrum organiseren ook in de zomer van 2019 het project ‘Kids United Sport Zwolle’ (KUSZ). Deze zomervakantie wordt opnieuw een week lang sportief vertier geboden aan kinderen (uit de groepen 5, 6 en 7) die, om verschillende sociale redenen, niet op vakantie kunnen. Net als bij de twee voorgaande edities staan de thema’s vitaliteit, sportiviteit en samenwerken centraal. De KUSZ-week vindt plaats in week 30, van maandag 22 t/m donderdag 25 juli.

De week bestaat uit meerdere sportclinics zoals voetbal, basketbal, volleybal en kickboksen. Spelers en speelsters van PEC Zwolle, Landstede Basketbal en Regio Zwolle Volleybal zetten zich hier voor in om de succesfactor nog eens te vergroten. De sportactiviteiten in de ochtend worden aangevuld met leuke spelactiviteiten in de middag, zoals bowlen, eSports en trampolinespringen. Uitvalsbasis voor alle activiteiten is het MAC3PARK stadion en tussen de middag kunnen de kinderen hier genieten van een gezonde lunch.

Uiteraard is de ondersteuning van vrijwilligers, verenigingen, welzijnswerkers en het bedrijfsleven van essentieel belang. Daarnaast ondersteunt ook Stichting Kind in Beeld het project en leveren zij een mooie bijdrage aan de week. Pedagogische ondersteuning wordt gegeven door Stichting Empower. De inzet van de betrokken partijen maken dit project hopelijk wederom tot een groot succes voor een groep van maar liefst 40 kinderen.

Gedurende de week worden de social media kanalen van PEC Zwolle United, SportService Zwolle en Landstede Sportcentrum ingezet om verslag te doen van de verschillende activiteiten. #KUSZ

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer