20 december 2019

Sinterklaas was weliswaar nog in het land, maar voor 50 ouderen stond er op 4 december al een prachtig kerstdiner op tafel. Als sponsor van de Eredivisie organiseert KPN jaarlijks bij alle Eredivisieclubs een kerstdiner voor eenzame ouderen. Middels een mooie samenwerking tussen KPN Mooiste Contact Fonds, Lumen Hotel & Events, PEC Zwolle en PEC Zwolle United hebben wij een groep Zwolse ouderen een hele leuke avond kunnen bezorgen. 

De stemming zat er bij de ontvangst meteen goed in met de overhandiging van een eerste kerstcadeautje; de PEC Zwolle-sjaal werd zeer gewaardeerd. Er werd overigens niet alleen heel lekker gegeten; tussen de gangen door stonden er ook andere activiteiten op het programma. Zo werd er door alle ouderen fanatiek meegedaan aan de PEC Zwolle-voetbalquiz. En kreeg clubicoon Ben Hendriks, na zijn interview met de KPN-presentator, de nodige kritische vragen op zich afgevuurd. Zo blijkt maar weer dat PEC Zwolle door veel ouderen nog op de voet wordt gevolgd. Werknemers van KPN waren als vrijwilliger niet alleen aanwezig om de organisatie te ondersteunen, maar ook om aan tafel als gesprekspartner te fungeren of op te treden als Kerstman. 

Voor de muzikale omlijsting was een zangeres ingehuurd en na het diner gingen zelfs de voetjes van de vloer in de polonaise. Al met al een zeer geslaagde avond en de vele bedankjes bij vertrek geven ons genoeg inspiratie om deze doelgroep in het zonnetje te blijven zetten. Ook via de contactpersonen van Fermate-Driezorg, Zonnehuisgroep IJssel-Vecht en Stichting WijZ Welzijn kregen we te horen dat er nog dagen is nagepraat over deze mooie avond.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer