15 april 2020

Het Corona-virus houdt ons allemaal in de greep. Door alle maatregelen moeten we afstand houden en is het voor veel mensen niet mogelijk om familie te ontvangen of te bezoeken. Voor met name ouderen is dit een hele moeilijke tijd. Je woont in een verzorgingstehuis, maar je mag de kamer niet af. En ook als je nog zelfstandig woont, zijn er veel beperkingen. Dan is het best lastig om de dag door te komen. 

Om een klein steentje bij te dragen aan de dagelijkse activiteiten en om even de zinnen te verzetten, heeft PEC Zwolle United een quiz bedacht: de PEC Zwolle 038QUIZ voor senioren. Onder ouderen uit Zwolle en de naaste regio bevinden zich veel voetballiefhebbers en PEC Zwolle-supporters. Tijdens ons Kerstdiner voor ouderen afgelopen december hebben we ook een quiz gedaan en daar deed iedereen fanatiek aan mee. Zo zie je maar dat PEC Zwolle door veel ouderen nog op de voet wordt gevolgd. 

Om in Zwolse sferen te blijven is er een quiz gemaakt met (0)38 vragen. Ook voor wie niet veel van voetbal weet is het leuk om mee te doen. Het zijn meerkeuze vragen, dus weet je het antwoord niet, dan kun je altijd nog een gokje wagen. En er zijn mooie prijzen te winnen! Kaartjes voor een wedstrijd van PEC Zwolle in het seizoen 2020/2021, een bezoek aan een senioren-koffieochtend in het stadion, een rondleiding of een mooie PEC Zwolle-sjaal. 

De PEC Zwolle 038QUIZ is inmiddels uitgezet bij een aantal Zwolse woonzorgcentra c.q. verpleegtehuizen en ook diverse thuiszorgorganisaties zijn aangeschreven. We willen echter graag dat zo veel mogelijk ouderen de mogelijkheid krijgen om mee te doen. De quizdocumenten kunnen door zorgorganisaties, verpleegtehuizen of individueel worden aangevraagd bij PEC Zwolle United. Niet iedere oudere is online actief, maar een familielid kan de quiz natuurlijk ook aanvragen. Hoe leuk is het als een kleinzoon de quiz aanvraagt voor opa of oma.

Aanvragen PEC Zwolle 038QUIZ voor senioren
De quiz is heel eenvoudig aan te vragen door een mail te sturen naar united@peczwolle.nl onder vermelding van PEC Zwolle 038QUIZ. Je krijgt de quizdocumenten zo snel mogelijk per mail retour in de vorm van een printversie (.PDF). Dan is het een kwestie van uitprinten en overhandigen / bezorgen bij de oudere. De deelnemers krijgen ruim de tijd, want het antwoordformulier kan tot 1 juni 2020 opgestuurd / ingeleverd worden (adres staat vermeld op het antwoordformulier). En meedoen om de prijzen is mooi, maar natuurlijk geen moeten. 

PEC Zwolle United hoopt met deze actie veel oudere voetballiefhebbers een plezier te doen en wenst iedereen al vast veel succes!

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer