25 may 2020

Voorzitter Adriaan Visser is deze maandag 69 jaar geworden en wil dat niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De preses heeft daarom onder de noemer 'een speciaal cadeautje voor en van de veurzitter' iets moois bedacht.

,,Wie jarig is krijgt cadeautjes, maar trakteert zelf ook. Daarom bied ik 6 seizoenkaarten optie 2 (seizoenkaart voor twee seizoenen) aan, welke door onze maatschappelijke tak PEC Zwolle United, mogen worden verdeeld. Zij zullen deze in de regio verdelen onder met name kinderen en gezinnen die normaal gesproken niet in de situatie zitten om een seizoenkaart aan te schaffen. Via het Jeugdfonds Sport & Cultuur en andere maatschappelijke instellingen wordt hier invulling aan gegeven", aldus Visser.

In navolging van de voorzitter, hebben ook meerdere sponsoren, partners en oud-speler Kingsley Ehizibue in totaal liefst 200(!) seizoenkaarten gedoneerd. De cheque van 200 kaarten werd maandagavond overhandigd aan Evert Leideman, die als bestuursvoorzitter van Regio Zwolle United, het cadeau in ontvangst nam: ,,Deze actie is nogmaals een mooie bevestiging van de samenwerking tussen PEC Zwolle en Regio Zwolle United. We gaan hier mooie dingen mee doen!''

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer