4 june 2020

Woensdagmiddag is de vernieuwde samenwerking tussen Rabobank, PEC Zwolle en Regio Zwolle United ondertekend. Edwin Peterman (commercieel directeur PEC Zwolle), Joram Maan (directeur bedrijven Rabobank IJsseldelta) en Arjan Jansen (directeur Regio Zwolle United) bekrachtigden de samenwerkingsovereenkomst tijdens het afsluitende PEC Zwolle Businessevent.

Al jarenlang is Rabobank een betrokken partner van de club. Met deze verlenging wordt de samenwerking geïntensiveerd en blijft Rabobank voor minimaal drie seizoenen verbonden aan de club als maatschappelijk en business-partner. De samenwerking betreft een drieluik van PEC Zwolle en ANBI-stichting Regio Zwolle United (het maatschappelijke hart van de club) met de Rabobank. Het is extra bijzonder omdat naast Rabobank IJsseldelta - waar de club al jarenlang mee samenwerkt - ook de andere Rabobanken uit Regio Zwolle deelnemen in het partnership. Dit zijn Rabobank Vaart & Vechtstreek, Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland en Rabobank Flevoland.

Dat de samenwerking voor een langere periode wordt gecontinueerd is geen vanzelfsprekendheid vindt Edwin Peterman: ,,We zijn bijzonder te spreken over de samenwerking met Rabobank en dat zij ook de komende seizoenen verbonden blijven aan de club is erg mooi. Deze onvoorwaardelijke support doet de club goed en is extra bijzonder gezien de huidige periode met veel onzekerheid. Samen met de Rabobank blijven wij ons de komende jaren inzetten voor de Regio Zwolle.’’ 

Ook Joram Maan kijkt uit naar de samenwerking: ,,Door samen te werken met PEC Zwolle en Regio Zwolle United kunnen we gezamenlijk een positieve bijdrage leveren aan deze mooie regio. Via deze samenwerking kunnen wij het bedrijfsleven uit de regio betrekken bij economische thema’s en ons steentje bijdragen richting maatschappelijke doelgroepen. Sport is hiervoor al jarenlang een verbindende factor in Regio Zwolle.”

Arjan Jansen vult aan en besluit: ,,We kijken uit naar de verdere verdieping van de samenwerking. Samen met de Rabobank en PEC Zwolle wordt de komende seizoenen ingezet op maatschappelijke thema’s als sportiviteit, vitaliteit en zelfredzaamheid onder kinderen en senioren. Ook trekken wij samen op als het gaat om economische thema’s en sterke netwerken rondom sectoren als agrifood en logistiek.’’

Over Regio Zwolle United
Regio Zwolle United is een stichting met ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en is onlosmakelijk verbonden aan PEC Zwolle. De stichting is in het leven geroepen om sport te gebruiken als onafhankelijke katalysator voor de ontwikkeling van Regio Zwolle. Samen met betrokken partners wordt er geïnvesteerd aan de groei van Regio Zwolle op sociaal-economisch en sportief gebied. PEC Zwolle United is één van de drie domeinen van de stichtingen. Lees hier meer over Regio Zwolle United.

Op de foto vlnr: Edwin Peterman, Joram Maan en Arjan Jansen. Fotografie: Theo Smits.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer