12 november 2020

We kennen in Nederland veel uitdrukkingen. Een ervan is ‘de donkere dagen voor Kerst’. Tja denk je dan, in november en december worden de dagen inderdaad steeds korter. Toch hebben we daar met z’n allen wat op gevonden. We versieren ons huis met lichtjes en maken het gezellig met elkaar. Wellicht besteden we er in deze coronatijd juist nog wel meer aandacht aan. 

Dan is het goed om even stil te staan bij mensen voor wie dit niet zo vanzelfsprekend is; de alleenstaande, en vaak ook eenzame oudere. Daarom wil PEC Zwolle United, de maatschappelijke tak van de club, een aantal mensen uit deze doelgroep een hart onder de riem steken door het bezorgen van een speciaal PEC Zwolle Kerstgeschenk, mede mogelijk gemaakt door Schuttelaar Wijnen & Geschenken. 

Voor wie?
Natuurlijk zouden we graag zo veel mogelijk mensen willen verrassen, maar dat gaat helaas niet. Daarom willen we het PEC Zwolle Kerstgeschenk laten toekomen aan de alleenstaande oudere, die nog op zichzelf woont. We beseffen dat mensen die bijvoorbeeld in een woonzorgcentrum wonen zich ook best wel eens alleen voelen, maar die kunnen toch wat meer terugvallen op de mensen binnen de zorginstelling. 

Oproep en aanmelding
Ken jij iemand die het verdient om door PEC Zwolle United verrast te worden met dit Kerstgeschenk? De oudere buurvrouw verderop in de straat, waar nooit iemand op bezoek komt. Of de opa die zijn kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze te ver weg wonen. Je kunt iemand nomineren door online een aanmeldformulier in te vullen via deze link.

We hebben dertig PEC Zwolle Kerstgeschenken klaar staan. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Dit kan tot en met maandag 30 november a.s. We starten in de tweede week van december met het rondbrengen van de Kerstgeschenken. Mocht de persoon die jij hebt aangemeld bij de ontvangers horen, dan krijg je vooraf van ons een berichtje. Met deze actie hopen PEC Zwolle United en Schuttelaar Wijnen & Geschenken een aantal ouderen toch letterlijk een lichtpuntje te kunnen bezorgen in deze lastige tijd.

De inhoud op de afbeelding is een voorbeeld en niet de inhoud van het daadwerkelijke geschenk wat geleverd wordt.

///

Over Schuttelaar Wijnen & Geschenken
Schuttelaar Wijnen & Geschenken is gestart met kerstpakketten net na de oorlog. Werkgevers willen medewerkers met een pakket levensmiddelen belonen en hun waardering uitspreken voor het vele werk dat verzet wordt bij de wederopbouw. Sindsdien levert Schuttelaar kerstpakketten aan vele bedrijven, van groot tot klein. 

Uiteraard is er sinds 1945 veel veranderd. Toch is de gedachte achter het kerstpakket niet verdwenen: waardering. Tegenwoordig is de keuze oneindig! Van wijngeschenken, online keuzeconcepten tot het vertrouwde traditionele kerstpakket gevuld met bijvoorbeeld lekkere food producten, een warm plaid, mooie tas, grillplaat, wellness producten of borrelplank. Het team van Schuttelaar Wijnen & Geschenken staat met hun creativiteit en organisatietalent klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw kerstpakketten. Kijk voor meer informatie op www.schuttelaarkerstgeschenken.nl 

Over PEC Zwolle United
Maatschappelijke betrokkenheid staat bij PEC Zwolle al sinds jaar en dag hoog in het vaandel. Vanuit intrinsieke motivatie van sponsoren en vrijwilligers is in 2010 gestart met PEC Zwolle United door het bundelen van allerlei maatschappelijke initiatieven. Het seizoen 2019-2020 bestond PEC Zwolle United al tien seizoenen. Dus al tien jaar meer dan voetbal, al meer dan tien jaar worden mensen die wel een steuntje in de rug nodig hebben en verdienen iets extra’s geboden. Kijk voor meer informatie op www.peczwolleunited.nl 

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer