4 december 2020

Op vakantie gaan, cadeaus krijgen op pakjesavond of even een nieuwe rugzak uitzoeken is niet voor elk kind zo vanzelfsprekend. Hoe leuk is het als ook jij tegen je vrienden en in de klas kunt vertellen dat je een mooi cadeau hebt gekregen met Sinterklaas. Voor PEC Zwolle en strategisch partner Travelbags reden om vlak voor Sinterklaas kinderen een speciale VIP-behandeling te geven in de Travelbags-winkel in Zwolle.

Daarom waren vrijdagmiddag ruim 30 kinderen als zogenaamde VIP-kids (Very Important PEC Zwolle kids) te gast bij onze strategisch partner Travelbags. Bij binnenkomst in de winkel aan de Oude Vismarkt 32 werden zij ontvangen met een lekkere versnapering, waarna zij kosteloos een splinternieuwe tas naar keuze mochten uitzoeken. Deze tas kon vervolgens gevuld worden met leuke PEC Zwolle attributen. Ook kon er direct met de nieuwe tas op de foto gegaan worden. Kortom een echte VIP-middag voor deze 'YoungStars', die met een nieuwe en goedgevulde tas naar huis gingen.

Gerjan Horstra, directeur Travelbags, was zeer te spreken over de actie: ,,Ik vind het bijzonder mooi dat wij als shirtsponsor op deze manier ook onze maatschappelijke waarde kunnen leveren aan de club en aan deze doelgroep.’’ Jurian Meijntjes, hoofd verkoop bij PEC Zwolle, vult aan: ,,Travelbags is al jaren als strategisch partner betrokken bij de club. Ik vind het fantastisch dat wij op deze manier ook op maatschappelijk gebied waarde kunnen toevoegen aan het partnership in samenwerking met ons maatschappelijke hart PEC Zwolle United.’’

De doelgroep van deze actie waren de kinderen die afgelopen zomer hebben deelgenomen aan Kids United Sport Zwolle (KUSZ). KUSZ is een sport- en spelweek in de zomervakantie voor kinderen waarvoor op zomervakantie gaan niet vanzelfsprekend of mogelijk is. Dit vanwege verschillende sociaal-economische redenen. KUSZ wordt elke zomervakantie georganiseerd door PEC Zwolle United in samenwerking met SportService Zwolle, Landstede Sportcentrum en Stichting Kind in Beeld.

Foto's: Next Level Fotografie

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer