23 december 2020

Vlak voor kerst gaat Stichting Rocking Up X-Mas op pad met veel vrijwilligers om landelijk 720 gezinnen (waaronder 200 in Den Haag en 60 in Zwolle) die afhankelijk zijn van de voedselbank te laten weten dat er aan ze wordt gedacht. 

Deze huishoudens worden allemaal verrast met een pakket met ingrediënten en een recept voor een driegangenkerstdiner en een luxe ontbijt. Mensen die alleen zijn krijgen een pakket voor twee personen, zodat ze samen kunnen koken of eten met iemand anders. Niemand hoeft immers alleen te zijn met kerst. 

Tevens krijgen alle kinderen in deze gezinnen een cadeautje. Op de avond dat ADO Den Haag tegen PEC Zwolle speelt worden er in Den Haag en Zwolle ook nog kinderen verrast met een door de spelers gesigneerde bal en andere cadeaus. Want ook ADO Den Haag en PEC Zwolle zijn er voor deze kinderen! 

ADO Den Haag-verdediger Peet Bijen, die helaas nog niet inzetbaar is tegen PEC Zwolle, vindt het een mooie actie: “Net als voetbal verbindt kerst mensen met elkaar. Het is geweldig dat Rocking Up X-Mas jaarlijks deze actie organiseert in Den Haag en Zwolle”, aldus Bijen. Ook Gea Luttels, coördinator PEC Zwolle United, roemt het project. “Wat een prachtig initiatief, waar ADO Den Haag en PEC Zwolle beiden aan meewerken. Hopelijk draagt dit bij aan een fijne kerst voor de gezinnen.”

Rocking Up X-Mas: laten we er voor elkaar zijn! Geluk is mooier als je het deelt.

Over Stichting Rocking Up X-Mas
Rocking Up X-Mas zorgt er elk jaar rond kerst voor dat vele gezinnen worden verrast met een luxe kerstpakket. Deze gezinnen maken een moeilijke periode door en zijn veelal afhankelijk van de Voedselbank. Rocking Up X-Mas wil ze laten weten dat ze er niet alleen voor staan en ze voor even hun zorgen laten vergeten, zodat ze kerst kunnen vieren zoals het bedoeld is. In 2020 staat de stichting in december bij minimaal 500 gezinnen voor de deur om hen fijne kerst te wensen!

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer