12 february 2021

Bij walking football gaat het om bewegen. Gewoon lekker een balletje trappen met elkaar, ook als je al wat ouder bent. Minstens net zo belangrijk is het sociale contact na afloop van de training. In de derde helft wordt er onder de Oldstars, zelf veelal oud-voetballers, vanzelfsprekend veel over voetbal gepraat. De één weet nog beter dan de ander wie er kampioen van de Eredivisie wordt. En als ik trainer was, dan zou ik...

Bovenstaande conversaties zijn ongetwijfeld heel herkenbaar. Niet alleen het zelf voetballen wordt nu echter gemist, uiteraard ook het gezellig napraten over de verschillende wedstrijden en uitslagen. Tja, en wie krijgt er nu gelijk over het kampioenschap? Wie doet de beste voorspellingen?

PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van PEC Zwolle, daagt alle OldStars uit Zwolle en de wijde regio uit om de titel 'OldStars Voetbalkenner 2021' in de wacht te slepen. 

Wie lukt het om de uitslag van 5 wedstrijden van PEC Zwolle juist te voorspellen? En dan gaat het niet om de exacte uitslag, maar om het resultaat: winst, verlies of gelijkspel. Aangevuld met een drietal voorspellingen over het aantal doelpunten. Doe mee via dit formulier en wordt de 'OldStars Voetbalkenner' van het jaar 2021!

Schermafbeelding 2021 02 12 om 14.39.54

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer