27 march 2021

Het voorjaar komt er weer aan. Een mooi moment om de fiets uit de schuur te pakken en er lekker op uit te gaan. Bewegen is immers belangrijk; zeker als je wat ouder bent. In de Week van de Vitaliteit organiseert PEC Zwolle United in samenwerking met Vegro op vrijdag 9 april de Vegro OldStars Fietstocht voor leden van de OldStars walking football teams in Zwolle en omgeving, maar ook voor andere liefhebbers. Dus een keer op de trappers in plaats van een balletje trappen. Vanzelfsprekend is ook uw partner van harte uitgenodigd om mee te fietsen. 

Start bij PEC Zwolle
De start van de Vegro OldStars Fietstocht vindt plaats bij het MAC3PARK stadion. Op het voorterrein bij de hoofdingang wordt een startpunt ingericht en er wordt gestart vanaf 10.00 uur. Na aanmelding ontvangt iedereen een eigen starttijd tussen 10.00 en 11.00 uur. Gedurende de activiteit worden de op dat moment geldende coronamaatregelen in acht genomen. 

Fietsroute
De fietstocht heeft een lengte van ongeveer 50 kilometer en voert u over de IJsselbrug richting Epe, waar u kunt genieten van de fraaie natuur van de Veluwe. Halverwege de route hebben we een stop ingelast waar medewerkers van Vegro u opwachten voor een kopje koffie en de overhandiging van een lunchpakket. Natuurlijk houden we rekening met de op dat moment geldende maatregelen. 

Aanmelden
U dient zich wel vooraf aan te melden. Dit kan t/m uiterlijk maandag 5 april door een mailtje te sturen naar united@peczwolle.nl. Wilt u in deze mail aangeven of u alleen of met z’n tweeën meefietst? U krijgt dinsdag 6 april van ons een mail met de exacte starttijd (starttijden: tussen 10.00 en 11.00 uur). Tevens ontvangt u van ons de route, zodat u zich al vast een beetje kunt voorbereiden. PS. Meld u zo snel mogelijk aan, want er geldt een maximum aantal deelnemers. 

We verheugen ons op een hopelijk zonnige fietsdag! Graag tot ziens op vrijdag op 9 april. 

Over Vegro
Vegro is een winkel voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen. Met een webwinkel en landelijke dekking aan winkels en uitleenpunten is Vegro in heel Nederland te vinden, ook in Zwolle. Vegro werkt samen met alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor iedereen veel hulpmiddelen gratis kan lenen. Door service en advies voorop te stellen zorgt Vegro samen met de klant voor hulpmiddelen op maat. Meer informatie is op vegro.nl te vinden.

Over de Week van de Vitaliteit
De Week van de Vitaliteit stimuleert een vitale Regio Zwolle met diverse activiteiten voor jong en oud. Met als doel om gezond leven en verbinding tussen mensen en organisaties te stimuleren. Bekijk hier de campagnewebsite: www.weekvandevitaliteit.peczwolle.nl 

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer