6 april 2021

PEC Zwolle en Kitcentrum hebben overeenstemming bereikt over een samenwerking t/m medio 2023. De samenwerking is in het bijzonder gericht op de maatschappelijke tak van de club. Kitcentrum, de nummer 1 webshop op het gebied van kitten en lijmen, is de voorbije jaren enorm gegroeid en verhuisde onlangs van Wapenveld naar een ruimere locatie in Nieuwleusen.

Marien van Stegeren reageert namens Kitcentrum: ,,Wij willen graag betrokken zijn binnen onze regionale samenleving. PEC Zwolle is daarvoor een ideale plek. De club staat midden in de maatschappij, toont zich betrokken naar eenieder en is de plek waar jong en oud tweewekelijks samenkomt en waar voetbal de verbindende factor is. Wij kijken uit naar de samenwerking en om komend seizoen weer in het stadion plaats te nemen.”

Jurian Meijntjes, salesmanager van PEC Zwolle reageert: ,,Wij zijn ontzettend blij dat Kitcentrum zich tot en met seizoen 2022-2023 aan de club heeft verbonden, waarbij zij komend seizoen vanaf de hoofdtribune onze thuiswedstrijden bekijken. Daarnaast komt de naam Kitcentrum ook elke thuiswedstrijd voorbij op onze LED-boarding.” 

 ,,Wij hebben eigenaren Linda en Marien van Stegeren leren kennen als twee bevlogen ondernemers, die met hun organisatie ontzettend betrokken zijn bij onze maatschappelijke projecten. Vooral het menselijke aspect is voor hen belangrijk. Dit maakt het waardevol om met Kitcentrum samen te werken. We zijn erg blij met de continuering van ons maatschappelijk partnership”, vult Eilt Staal, directeur Regio Zwolle United aan.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer