8 april 2021

In de week van 5 tot met 10 april organiseert Regio Zwolle United de Week van de Vitaliteit. In deze week wordt de kracht van sport extra ingezet voor meerdere sportieve, maatschappelijke en economische activiteiten voor jong en oud. En om extra aandacht te vragen voor het thema vitaliteit. Vanwege de coronacrisis vandaag de dag actueler dan ooit. 

Bij vitaliteit denk je niet direct aan zieke kinderen in een ziekenhuis. Toch is ook hier de link snel gelegd. Wat te denken van mentale weerbaarheid. Of een opkikker zodat je je snel weer wat beter voelt. Daarom heeft PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van de club, een idee van de Isala Kinderraad opgepakt. De Isala Kinderraad is een groep enthousiaste meiden en jongens in de leeftijd van 10 tot 18 jaar. Zij komen regelmatig in Isala en kunnen daarom goed meedenken over hoe het in het ziekenhuis gaat, maar vooral ook over wat beter kan in Isala. Door middel van PEC Zwolle-kaarten wensen diverse spelers en speelsters de kinderen heel veel beterschap toe in een persoonlijke boodschap. 

Namens de Isala Kinderraad namen Jelmer en Floortje maar liefst 2.000 kaarten in ontvangst van Zwolfje, de PEC Zwolle-mascotte. Zo krijgen de komende tijd heel wat patiƫntjes op de kinderafdeling of kinderen die voor dagbehandeling naar Isala komen, een beterschapswens van een speler of speelster van PEC Zwolle.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer