4 may 2021

Wil jij bijdragen aan een echte PEC Zwolle Kinderkamer in Isala? Dat kan! Aankomende zondag speelt PEC Zwolle haar een-na-laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen ADO Den Haag. Het startsein van dit duel is gelijk ook het startsein van een bijzondere veiling; een week lang kan er geboden worden op de wedstrijdgedragen shirts van PEC Zwolle (gesigneerd door de betreffende speler). De opbrengst van de veiling komt ten goede aan het realiseren van een PEC Zwolle Kinderkamer in het Isala ziekenhuis.

Unieke wedstrijdshirts

De mannen van PEC Zwolle treden dit duel aan met unieke wedstrijdshirts. Speciaal voor deze wedstrijd krijgen de shirts een extra bedrukking op de borst (tussen het clublogo en het logo van Craft in). De tekst (inclusief datum) benadrukt de jarenlange samenwerking tussen de club en het ziekenhuis kracht bij te zetten.

PEC Zwolle Kinderkamer

De opbrengst van de veiling wordt gebruikt voor het realiseren van een PEC Zwolle Kinderkamer in het Isala Vrouw-kindcentrum. De kamer biedt plaats aan vier kinderen die noodgedwongen in het ziekenhuis verblijven en wordt omgetoverd in PEC Zwolle-stijl. Het doel van de PEC Zwolle Kinderkamer is om het verblijf voor veel kinderen in het ziekenhuis een stukje aangenamer te maken door met deze kamer hen ‘even uit hun ziekenhuiswereld’ te halen.

Meer dan voetbal

Deze actie is een mooi een-tweetje tussen de Isala Kinderraad en PEC Zwolle United (het maatschappelijk hart van de club). De Isala Kinderraad bestaat uit kinderen in de leeftijd 10 tot 18 jaar die regelmatig in Isala komen en daarom goed kunnen meedenken over hoe de zorg voor zieke kinderen verbeterd kan worden.

Eerder dit seizoen waren er al andere gezamenlijke initiatieven. Zo zorgden spelers en speelsters van PEC Zwolle voor de nodige glimlachen door videoberichten, wedstrijdkaarten en 2.000 wenskaarten.  Volgende week woensdag vindt er wederom een erg leuke activiteit plaats waarbij PEC Zwolle-mascotte Zwolfje zijn poten uit de mouw gaat steken.

De veiling gaat aanstaande zondag 9 mei om 14.30 uur van start en loopt door tot en met zondag 16 mei, 15.00 uur. De link van de veiling wordt zondag 9 mei gedeeld.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer