12 may 2021

De ramen bij Isala zijn weer lekker schoon. En die van de kinderafdeling kregen op de Dag van de Zorg zelfs een speciale behandeling. Hiervoor werd door Landman Schoonmaak namelijk een bijzondere glazenwasser ingezet. Zwolfje (de mascotte van PEC Zwolle) mocht laten zien dat hij goed met spons en zeem overweg kan. Wat een held, want het liftbakje ging best wel hoog! 

Voor de patiëntjes op de kinderafdeling ontzettend leuk om die held van PEC Zwolle voor het raam te zien verschijnen. Een mooie afleiding als daar opeens zo’n grote wolf opduikt in het bakje van de glazenwassers. En voor de jonge voetballiefhebbers en fans van PEC Zwolle natuurlijk helemaal fantastisch. Die lachende gezichtjes zijn onbetaalbaar! 

PEC Zwolle Kinderkamer
Om de samenwerking met de Isala Kinderraad een nog mooier gestalte te geven, gaat PEC Zwolle United een kamer op de kinderafdeling van het Isala Vrouw-kindcentrum inrichten als heuse PEC Zwolle kamer. Het doel van deze PEC Zwolle Kinderkamer is om het verblijf voor kinderen in het ziekenhuis een stukje aangenamer te maken door ze met deze kamer ‘even uit hun ziekenhuiswereld’ te halen.

In de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, afgelopen zondag, speelde PEC Zwolle in unieke wedstrijdshirts, die vervolgens in een veiling worden aangeboden. Speciaal voor deze wedstrijd kregen de shirts een extra bedrukking op de borst om de jarenlange samenwerking tussen de club en het ziekenhuis kracht bij te zetten. Met de opbrengst van de veiling kan de PEC Zwolle kamer worden bekostigd. Er kan nog tot zondag 16 mei, 15.00 uur, worden geboden op de shirts van de spelers die deze wedstrijd hebben gespeeld. Wil je een bijdrage leveren aan de kinderkamer? Ga dan naar MatchWornShirt om te bieden op een shirt van een van de spelers van PEC Zwolle.

Foto's: marcoslotphoto

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer