25 may 2021

De samenwerking tussen Scania, PEC Zwolle en ANBI-stichting Regio Zwolle United (de stichting waarvan PEC Zwolle United één van de domeinen is) wordt wederom met een seizoen verlengd. Scania blijft daarbij shirtsponsor van PEC Zwolle Vrouwen en maatschappelijk partner van Regio Zwolle United. Daarnaast wordt de zakelijke samenwerking versterkt door verschillende activiteiten samen op te pakken. 

Namens Scania reageert directeur Johan Uhlin: ,,Wij blijven ons inzetten voor het thema ‘Meer vrouwen in de techniek.’ Vandaar dat wij ons als rugsponsor blijven verbinden aan PEC Zwolle Vrouwen. Daarnaast geven wij met dit partnership onze sportieve, maatschappelijke en economische verbondenheid met Regio Zwolle vorm. PEC Zwolle en Regio Zwolle United zijn voor Scania als grote werkgever daarbij een ideaal platform om zich te positioneren in de vierde economische regio van Nederland.” 

Eilt Staal, directeur Regio Zwolle United: ,,Al jarenlang werken we met veel plezier samen met Scania. We kijken terug op enthousiaste gesprekken over continuering van de samenwerking. Samen zien we nog veel kansen om door te bouwen aan de samenwerking en waarde toe te voegen aan onze regio. We bedanken Scania voor de betrokkenheid bij onze maatschappelijke projecten. Op naar een mooi seizoen 2021-2022!” 

Jurian Meijntjes, salesmanager van PEC Zwolle: ,,Het doet me goed dat met Scania wederom een grote partij uit onze regio zich voor komend seizoen aan de club verbindt. Naast de samenwerking op het gebied van verschillende thema’s gaan er het komende jaar ook clinics georganiseerd worden, vinden er bedrijfsbezoeken plaats en zetten we gezamenlijk in op het creëren van nog meer saamhorigheid. Ik zie dan ook erg uit naar de continuering van deze mooie samenwerking.”

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer