10 june 2021

Afgelopen voorjaar heeft PEC Zwolle United de leden van diverse OldStars walking football groepen uit Zwolle en de regio uitgedaagd om de uitslag van een vijftal wedstrijden van PEC Zwolle te voorspellen. Zo’n 30 voetballiefhebbers zijn de uitdaging aangegaan om de titel OldStars Voetbalkenner in de wacht te slepen.

Naast het voorspellen van winst, verlies of gelijkspel moesten er nog een drietal andere vragen worden beantwoord. Namelijk het door PEC Zwolle totaal aantal gescoorde doelpunten in deze 5 wedstrijden, alsmede de geïncasseerde tegentreffers. En tot slot de PEC Zwolle speler die de meeste doelpunten op zijn naam mocht schrijven.

Aan drie deelnemers kunnen wij het advies geven om vaker mee te doen met een voetbalpoule. Zij hadden namelijk maar liefst 4 van de 5 uitslagen goed voorspeld. Van deze drie had Leo Koekkoek de 7 doelpunten goed en zat hij op één na het dichtst bij het aantal tegentreffers. Overigens had geen enkele deelnemer geraden welke speler de meeste doelpunten zou scoren. De meesten zagen hier een rol weggelegd voor Virgil Misidjan, maar het waren Slobodan Tedic en Bram van Polen met elk twee treffers.

Afgelopen woensdag ontving Leo uit handen van technisch manager Mike Willems de trofee voor de ‘OldStars Voetbalkenner voorjaar 2021’. Natuurlijk werd er tijdens een kopje koffie uitgebreid gepraat over het komende voetbalseizoen. Leo heeft als supporter van PEC Zwolle zijn seizoenkaart inmiddels verlengd en hoopt net als ons allemaal dat we na de zomer de wedstrijden weer ‘live’ in het MAC3PARK stadion kunnen aanschouwen.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer