6 september 2021

De naam ‘Clubhuis Regio Zwolle’ schittert al enige tijd op de voorgevel van het MAC3PARK stadion, het nieuwe kantoor van SportService Zwolle en Regio Zwolle United. Donderdagmiddag zorgde Peter Snijders (voorzitter Regio Zwolle) met een fraaie uithaal op het veld van PEC Zwolle voor de officiële opening, onder aanmoediging van circa 100 gasten op de hoofdtribune.

Welkom
Vanaf de rand van het strak gemaaide en zonovergoten veld heette Jolanda van der Veer (directeur-bestuurder SportService Zwolle) en Eilt Staal (directeur Regio Zwolle United) de gasten van harte welkom. Zij bedankten de aanwezige partners en iedereen die, op welke manier dan ook, een bijdrage had geleverd aan de realisatie van Clubhuis Regio Zwolle.

Evert Leideman (bestuursvoorzitter Regio Zwolle United), overhandigde de teams van SportService Zwolle en Regio Zwolle United bloemen. Hij sprak daarbij zijn waardering uit voor het verzette werk en de realisatie van de nieuwe locatie en bedankte de partners.

Peter Snijders aan schot
Tot slot was Peter Snijders aan schot. Nadat hij zijn felicitaties had overgebracht en met enthousiasme sprak over de impact van sport op de regio, mocht hij zich opmaken voor de openingshandeling. Na een dribbel vanaf de middenlijn, in een samenspel met een aantal (maatschappelijke) doelgroepen, werkte Snijders met binnenkant rechts de bal vakkundig langs keeper Zwolfje (mascotte PEC Zwolle). Hiermee werd het bord op de hoofdtribune met het logo van Clubhuis Regio Zwolle onthult en was de opening van de nieuwe locatie officieel!

Beleven
Aansluitend gingen de gasten in groepen uiteen om uiteenlopende activiteiten als walking football, virtual reality en boogschieten te ervaren. Ook werd er een bezoek gebracht aan het clubhuis waar de gasten in vogelvlucht meegenomen werden in prestaties van beide organisaties. Als afsluiting van de dag werd er tijdens de netwerkborrel geproost op nog vele mooie sociaal-maatschappelijke ontmoetingen rondom Clubhuis Regio Zwolle. 

De organisatie kijkt terug op een meer dan geslaagde samenkomst en kijkt uit naar een mooie toekomst op maatschappelijk, economisch en vitaal gebied!

Alle foto's van de middag vindt u hier (foto's Theo Smits): klik hier

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer