• Team Isala (2018)
22 september 2021

Sportieve medewerkers van de Spoedeisende Hulp (SEH) staan net als vorige jaren in de startblokken voor een sponsorestafetteloop van 75 km a.s. zaterdag 25 september. De SGO-run is een sponsorestafetteloop met als doel geld op te halen voor het Spoedeisende Geneeskunde Onderzoeksfonds (SGO). Het SGOfonds is opgericht om onderzoek binnen de spoedeisende zorg mogelijk te maken en zo de kwaliteit en patiëntveiligheid te vergroten, zo ook die van de sporters

Onderzoek binnen de spoedeisende zorg is letterlijk van levensbelang. Isala hoopt een mooi bedrag binnen te halen voor het ondersteunen van het onderzoek, met als doel de zorg op de SEH te verbeteren. Spoedeisende Hulp afdelingen uit het hele land zetten hun beste beentje voor. Een jaarlijkse teambuilding activiteit waaraan verpleging, artsen, Physician Assistants én ambulancemedewerkers gezamenlijk meedoen. 

SGOrun
Op 25 september starten in heel Nederland teams van SEH-medewerkers met een estafetteloop van 75 km. Dit jaar ziet het er iets anders uit dan voorgaande jaren, gezien de coronapandemie. Normaliter wordt er van SEH naar SEH gelopen, echter dit jaar wordt het een estafetteloop in én rondom Zwolle. Isala is hard bezig om een mooi bedrag op te halen en vragen vrienden, bekenden en bedrijven om team Isala te sponsoren. Ook houden zij iedereen op de hoogte op de dag zelf via Facebook (SGO Team Isala).

Moedig aan met een donatie
Iedereen kan zijn of haar steentje bijdragen door te doneren via www.sgorun.kentaa.nl en op ‘Team Isala’ te klikken. Voor meer informatie kunt u terecht op bovengenoemde website. Het SGOfonds staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is ANBI-geregistreerd.

PEC Zwolle biedt haar support aan door het o.a. beschikbaar stellen van wedstrijdkaarten voor de deelnemers. PEC Zwolle United wenst alle deelnemers veel succes!

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer