14 october 2021

Bij de vijfjarige Pim werd twee jaar geleden kanker geconstateerd. Pim is groot fan van PEC Zwolle en in het bijzonder van Bram van Polen en mascotte Zwolfje. Samen met Make A Wish bezorgde PEC Zwolle United hem een overgetelijke dag

Zo kwam Pim in een limousine, begeleid door motoragenten naar het stadion. Daar werd hij ontvangen door technisch manager Mike Willems, gevolgd natuurlijk door een rondleiding door het stadion. Na de rondleiding was het tijd om even op te laden in de skybox van Clubhuis Regio Zwolle met een drankje en een lekker gebakje. Hier had Mike Willems ook een leuk cadeautje voor Pim, broer Bram en zusje Fien.

En aangezien de eerste selectie deze ochtend 'toevallig' ook aan het trainen was, wou Pim daar ook een kijkje nemen. En toen volgde de échte verrassing: voetballen in het stadion met aanvoerder Bram van Polen. En als klap op de vuurpijl kwam mascotte Zwolfje opeens het stadion inrijden op de motor. Pim zijn grootste wens ging hiermee in vervulling: samen voetballen met Bram van Polen én Zwolfje in het stadion.

Een onvergetelijke dag! #samenpeczwolle 

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer