2 november 2021

Ontvangen worden als een echte VIP, lekker eten in het Bluefinger Restaurant, te gast in de Goede Doelen skybox bij de wedstrijd PEC Zwolle tegen Heracles, een overnachting, lekker ontbijtje en tot slot nog even gras maaien in het stadion. Het kan je allemaal overkomen als je wordt uitgenodigd voor het Hotel PEC-arrangement. Een initiatief van PEC Zwolle United, PEC Zwolle en Lumen Hotel & Events.

In Hotel PEC zetten we mensen in het zonnetje die altijd klaar staan voor een ander of die, om wat voor reden dan ook, wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De 13-jarige Wout Wagenaar uit Hattem was dit keer onze gast en hij mocht samen met zijn zus en ouders genieten van een luxe weekendje weg bij PEC Zwolle. Wout volgt PEC Zwolle nauwlettend en met de eerste overwinning dit seizoen, kon het weekend helemaal niet meer stuk. Wat een ontlading in het stadion na de door Bram van Polen benutte strafschop. Dan slaap je wel goed in de in PEC Zwolle sferen in gerichte hotelkamer! 

Op zondag na het ontbijt als toegift voor Wout en zijn familie nog een rondleiding in en om het MAC3PARK stadion. Dat leverde een mooi onderonsje op met onze grasmeester en zo mocht de vader van Wout vervolgens zelf een stukje maaien! Wout liet zijn kans natuurlijk niet onbenut om daar even achter aan te scheuren. En tot slot nog een potje FIFA spelen in de eRoom. Zo heeft Wout samen met zijn familie dicht bij huis een prachtig weekend beleefd.

Foto's: Eredivisie CV

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer