24 november 2021

PEC Zwolle United gaat opnieuw alleenstaande ouderen verrassen met een mooi feestdagenpakket. Na de zeer geslaagde actie van vorig jaar kan een vervolg niet uitblijven. De dankbaarheid die wij destijds bij het bezorgen mochten ervaren, geeft aan dat de aandacht voor ouderen meer dan welkom is. Door de coronamaatregelen is voor veel ouderen een hart onder de riem zelfs extra nodig. Wij zijn dan ook heel blij om samen met Schuttelaar Wijnen & Geschenken opnieuw een actie op touw te zetten.

Voor wie
Natuurlijk willen we graag zo veel mogelijk ouderen verrassen die het moeilijk hebben, maar dat gaat helaas niet. Daarom willen we het PEC Zwolle feestdagenpakket laten toekomen aan een specifieke doelgroep, namelijk de alleenstaande oudere die nog op zichzelf woont. We beseffen ons terdege dat mensen die in een woonzorgcentrum wonen zich ook best wel eens alleen voelen, maar die kunnen toch wat meer terugvallen op de mensen binnen de zorginstelling.

Nomineren
Ken jij iemand die het verdient om verrast te worden met dit feestdagenpakket? De oude buurman verderop in de straat, waar nooit meer iemand op bezoek komt. Of de oma die haar kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze niet naast de deur wonen. Je kunt iemand hier nomineren: peczwolle.nl/feestdagenpakket

We hebben vijftig PEC Zwolle feestdagenpakketten klaar staan voor genomineerden uit Zwolle en de regio. Aanmelden kan t/m maandag 13 december. We gaan de feestdagenpakketten in de laatste week van december bezorgen. Mocht de persoon die jij hebt aangemeld bij de ontvangers horen, dan krijg je vooraf van ons een berichtje. Doe dus zelf geen toezegging om teleurstelling te voorkomen.

***

Schuttelaar Wijnen & Geschenken
Schuttelaar Wijnen & Geschenken is gestart met kerstpakketten net na de oorlog. Werkgevers willen medewerkers met een pakket levensmiddelen belonen en hun waardering uitspreken voor het vele werk dat verzet wordt bij de wederopbouw. Sindsdien levert Schuttelaar kerstpakketten aan vele bedrijven, van groot tot klein. Uiteraard is er sinds 1945 veel veranderd. Toch is de gedachte achter het kerstpakket niet verdwenen: waardering.

Tegenwoordig is de keuze oneindig. Van wijngeschenken, online keuzeconcepten tot het vertrouwde traditionele kerstpakket gevuld met bijvoorbeeld lekkere food producten, een warme plaid, mooie tas, grillplaat, wellness producten of borrelplank. Het team van Schuttelaar Wijnen & Geschenken staat met hun creativiteit en organisatietalent klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw kerstpakketten. Kijk voor meer informatie op www.schuttelaarkerstgeschenken.nl 

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer