24 december 2021

Cadeaus krijgen in deze feestmaand is niet voor elk kind vanzelfsprekend. Reden voor strategisch partner Wehkamp en ons maatschappelijk hart PEC Zwolle United (onderdeel van Regio Zwolle United) wederom de actie 'VIP-kids' te organiseren. Vrijdagochtend kwamen dertig kinderen naar het MAC3PARK stadion, waar zij verrast werden met meerdere cadeaus namens Wehkamp en PEC Zwolle.

Cadeautjes uitkiezen
Vrijdagochtend was het zover. Dertig VIP-kids (Very Important PEC Zwolle kids) werden ontvangen in de centrale hal van het MAC3PARK stadion die mooi in kerstsferen was gebracht. Bij binnenkomst werden de kinderen gelijk ‘cool’ ingepakt met een gepersonaliseerde PEC Zwolle-sjaal.

Vervolgens konden de kinderen hun tour voortzetten om meerdere cadeaus uit te zoeken. De keuze was reuze met meer dan 150 cadeaus. Bij vertrek kregen ze nog een lekkere kerststol mee om van te smikkelen in het kerstweekend.

Elk kind verdient een kerstcadeau
Frans Falize (COO Wehkamp) reageert enthousiast: „Prachtig om als maatschappelijk partner van PEC Zwolle en Regio Zwolle United bij te dragen aan deze mooie activiteit. Elk kind verdient het namelijk om een kerstcadeau te krijgen.” 

Jurian Meijntjes (salesmanager PEC Zwolle) is ook te spreken over de actie: „Geweldig dat Wehkamp als strategisch partner op deze manier ook haar maatschappelijke betrokkenheid bij de club laat zijn. Hopelijk kunnen we hier een mooie jaarlijkse traditie van maken!’’

Eilt Staal (directeur Regio Zwolle United) vult aan: „Vanuit PEC Zwolle United geven wij mensen een extra steuntje in de rug. VIP-kids is hiervan een mooi voorbeeld. Het doet me goed dat we hier invulling aan kunnen geven met maatschappelijk partner Wehkamp.’’ 

Foto's: Theo Smits 

***

Over VIP-kids
VIP-kids wordt georganiseerd voor deelnemers van Kids United Sport Zwolle (KUSZ) van afgelopen zomer. KUSZ is een sport- en spelweek in de zomervakantie voor kinderen waarvoor op zomervakantie gaan niet vanzelfsprekend of mogelijk is. Verschillende sociaal-economische redenen spelen hier een rol in. KUSZ wordt al vijf jaar elke zomervakantie georganiseerd door PEC Zwolle United in samenwerking met SportService Zwolle, Landstede Sportcentrum en Stichting Kind in Beeld.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer