7 february 2022

Afgelopen zaterdag 5 februari was het eindelijk weer zover; publiek was weer welkom in het MAC3PARK stadion. Aanleiding voor Regio Zwolle United om weer een Goede Doelen Box te organiseren. Ditmaal met Stichting Hart voor Zwolle, één van de aan PEC Zwolle United verbonden goede doelen en rondom de wedstrijd PEC Zwolle - N.E.C. (1-1).

Hart voor Zwolle
Hart voor Zwolle ziet om naar eenzame, kwetsbare Zwollenaren door jongeren (18-35 jaar) te inspireren om zich in te zetten voor deze stadsgenoten. Op deze manier ontstaan er mooie vriendschappen tussen zogenaamde ‘maatjes’. Afgelopen zaterdag waren achttien maatjes van deze maatjes te gast in de Goede Doelen Box voor een gezellige avond uit met elkaar.

De gasten werden hartelijk welkom geheten door Lars Hofsink (coördinator Hart voor Zwolle), Eilt Staal (directeur Regio Zwolle United) en Jurian Meijntjes (salesmanager PEC Zwolle). Na een uitgebreid welkomstwoord was het tijd voor een feestelijk hapje en drankje. Ook ontvingen de maatjes een sjaal van PEC Zwolle waarmee ze het team konden aanmoedigen tijdens de meer dan vermakelijke wedstrijd.

Aanvullend op de strijd op het veld werd er ook op de tribune ‘gestreden’. En wel om een speciale pet van PEC Zwolle met de handtekening van aanvoerder Bram van Polen. Vlak voor de aftrap konden alle maatjes hun wedstrijdvoorspelling doorgeven. De uitslag werd door twee personen goed voorspeld, maar één iemand zat het meest in de buurt van de minuut waarop het eerste doelpunt zou vallen.

> Meer informatie over Hart voor Zwolle vind je via deze link.

Goede Doelen Box
De Goede Doelen Box wordt bij een aantal thuiswedstrijden ingezet om mensen die het verdienen in het zonnetje te zetten. Denk hierbij aan cliëntgroepen van zorginstellingen, mensen met een verstandelijke beperking of ouderen uit een verzorgingstehuis. Op deze manier kunnen ze genieten van een leuk, gezellig en sportief uitje in de skybox van Clubhuis Regio Zwolle. De Goede Doelen Box wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met maatschappelijk partner Univé.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer