15 february 2022

Maandag 14 februari was het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Samen met alleenstaande ouderen hebben we gezellig geproost op het leven onder het genot van een heerlijk diner, mogelijk gemaakt door Lumen Hotel & Events in samenwerking met PEC Zwolle United. Een onvergetelijke avond en wie weet zijn er kleine vonkjes overgeslagen.

OldStars Dates
Op Valentijnsdag ontvingen wij onder de titel OldStars Dates alleenstaande ouderen uit Zwolle en omgeving. Ouderen die het leuk vinden om te dineren waarbij hij of zij andere leeftijdgenoten ontmoet. Een opening met een welkomstdrankje en een welkomstwoord door Gea Luttels, coördinator van PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van de club.

Gevolgd door een heerlijk diner, want liefde gaat tenslotte door de maag, nietwaar? Een interactieve quiz met vragen over, hoe kan het ook anders, Valentijnsdag. En vragen over PEC Zwolle, de stad Zwolle en de regio. Iedereen deed fanatiek mee en de winnaar van de quiz kreeg een doos vol heerlijke chocolaatjes. Tot slot een kopje koffie om de avond, die letterlijk in de smaak viel, mee af te sluiten. Met deze OldStars Dates maken wij een knipoog naar het programma First Dates waarin zelfs ouderen op televisie schitteren op zoek naar de liefde op romantische of vriendschappelijke basis. 

Mooie reacties
Negentien deelnemers met enorme positieve ervaringen, zo bleek wel uit de reacties na afloop. Zo vertelde Anny Nijbroek dat ze het fantastisch vond dat ze uitgenodigd werd. Het was haar een eer: ,,Ik ben verrast met heerlijk eten en de sfeer zat er goed in. Het voelde echt als thuiskomen. Het klopte allemaal!”, zei ze. Verder bedankte Hans van der Zwaan ons: ,,Complimenten voor jullie. De activiteiten, de organisatie en het eten. Alles was perfect”, vertelde hij. Voor een andere deelnemer was het tegelijkertijd ook een moeilijke avond: ,,Dit was mijn eerste avond uit na het overlijden van mijn vrouw een aantal jaren geleden. Ik vond dit best moeilijk, maar ben heel blij dat ik ben gegaan.''

Foto's: Theo Smits

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer