21 february 2022

Time to Speak en Regio Zwolle United hebben hun samenwerking uitgebreid en verlengd tot en met medio 2025. Het (zakelijke) fullservice evenementenbureau van de toekomst is de komende jaren mediapartner van Regio Zwolle United. De krabbels werden zondag, voorafgaand aan de wedstrijd PEC Zwolle - FC Groningen (1-1), gezet door Dimitri Nashid Khali (COO Time to Speak), Wouter Taal (CEO Time to Speak) en Eilt Staal (directeur Regio Zwolle United).

Beide organisaties zijn bekenden van elkaar. Stichting Regio Zwolle United werkt al sinds 2018 samen met SEM productions, één van de dochterorganisaties van Time to Speak. De succesvolle samenwerking is aanleiding om deze open te breken naar een bredere samenwerking van audiovisuele ondersteuning bij events, naar ook media en marketing. Het Meppelse Time to Speak positioneert zich hiermee op maatschappelijk en economisch vlak nog meer midden in het hart van Regio Zwolle.

Dimitri Nashid Khali: ,,Met de samenwerking hebben we ons afgelopen jaren in het hart van Regio Zwolle gepositioneerd op maatschappelijk en zakelijk vlak. Door samen met Regio Zwolle United toonaangevende evenementen en marketing te realiseren, kunnen we organisaties in Regio Zwolle laten zien wat Time to Speak te bieden heeft. Met het verlengen en uitbreiden van de samenwerking gaan we de komende jaren nog veel mooie projecten met elkaar gaan realiseren.'' 

Wouter Taal vult aan: ,,Regio Zwolle is voor ons een regio waar wij ons thuis voelen als bedrijf uit Meppel. Regio Zwolle is een prachtige regio waar een steeds groter aantal van onze partners zijn gevestigd. Via de samenwerking met Regio Zwolle United geven wij invulling aan onze maatschappelijke betrokkenheid, leveren we waarde aan Regio Zwolle United en kunnen we ons nog beter positioneren in de regio.’’

Eilt Staal besluit: ,,Het maakt me trots dat een prachtig bedrijf als Time to Speak kiest voor Regio Zwolle United voor lange termijn. Het ondernemerschap van Dimitri en Wouter is bewonderingswaardig. In een branche die het door de coronacrisis lastig heeft, hebben zij met unieke online concepten een landelijke toppositie weten te realiseren. De samenwerking heeft de evenementen van Regio Zwolle United de afgelopen jaren op een hoger niveau gebracht. We voelen gezamenlijk de ambitie om volgende stappen te zetten.”

Bekijk hier meer van het indrukwekkende werk van Time to Speak: www.timetospeak.nl 

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer