23 may 2022

‘Maart roert z’n staart, april doet wat ie wil…’ Na een paar weken met heerlijk fietsweer kwam het in de eerste week van april met bakken uit de lucht. Hierdoor kon de fietstocht in eerste instantie niet doorgaan. De fietstocht werd verplaatst naar vrijdag 20 mei, maar ook deze ochtend was het spannend wat het weer zou doen. Er werd in de middag namelijk een flinke storm verwacht. Ondanks deze voorspellingen lieten de 30 deelnemers zich niet uit het veld slaan en vertrokken ze met volle moed.

Start bij PEC Zwolle
Iets voor 10.00 uur stonden de meeste deelnemers al op de stoep bij de ingang van Clubhuis Regio Zwolle. Ze werden ontvangen met een kopje koffie of thee en een goed vullende plak cake. De mogelijkheid om voor vertrek nog even vanuit de skybox een blik te werpen op het veld lieten de meesten zich niet ontnemen. Waarna de 30 fanatiekelingen van start gingen voor een mooie route van iets meer dan 50 kilometer door het mooie Vechtdal.

Overijsselse Vecht
Langs de Overijsselse Vecht werd er genoten van de fraaie natuur. In Ommen werden de deelnemers hartelijk verwelkomd door medewerkers van Vegro. Daar ontving iedereen een gezond lunchpakket met daarbij ook een leuk presentje. De route werd vervolgd richting Dalfsen en terug naar Zwolle, waar het deze dag allemaal begon. Gezien de reacties kunnen we concluderen dat de fietstocht wederom voor herhaling vatbaar is in het nieuwe seizoen.

Over Vegro
Maatschappelijk partner Vegro is de thuiswinkel voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen. Met een webwinkel en landelijke dekking aan winkels en uitleenpunten is Vegro in heel Nederland te vinden, ook in Zwolle. Vegro werkt samen met alle zorgverzekeraars in Nederland waardoor iedereen veel hulpmiddelen gratis kan lenen. Bekijk hier website voor meer informatie.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer