30 august 2022

Op vrijdag 26 augustus vond de partnerbijeenkomst ‘De Aftrap van Regio Zwolle United’ plaats. Traditiegetrouw stond deze in het teken van het aftrappen van het nieuwe seizoen samen met de maatschappelijk partners van PEC Zwolle / Regio Zwolle United. De bijeenkomst werd gecombineerd met de wedstrijd PEC Zwolle – Jong PSV (4-2).

Welkom
Na een hartelijk welkom door Eilt Staal (directeur Regio Zwolle United) werd nieuwe collega Christian Mol voorgesteld aan de circa 40 aanwezige partners. Christian heeft afgelopen zomer zijn studie Sportkunde op Calo (Windesheim) afgerond en gaat zich richten op ons domein vitaliteit en wordt het aanspreekpunt voor het onderwijs. De 24-jarige Nieuwleusenaar liep eerder al stage bij Regio Zwolle United en rondde afgelopen seizoen zijn studie af bij SportService Zwolle. De organisatie en het clubhuis zijn dan ook bekend terrein voor hem.

Naast een nieuwe collega werden deze avond ook een drietal nieuwe partners gepresenteerd. Kendis (Vriend van PEC Zwolle United) en Op- en Overslag Meppel (Logistiek Netwerk) zijn met ingang van dit seizoen partner geworden van Regio Zwolle United. Met Rode Kruis IJsselland werd een convenant voor drie seizoenen getekend. Hiteermee voegen zij zich als zevende goede doel van PEC Zwolle United eveneens tot het maatschappelijk netwerk. Welkom! 

Het jaarprogramma
Tijdens het plenaire gedeelte stond de presentatie van het nieuwe jaarprogramma centraal. Door de teamleden werden diverse projecten en activiteiten uitgelicht met een korte pitch. Zoals de realisatie van de PEC Zwolle kinderkamer bij Isala, de Goede Doelen Box met Univé, de geïntensiveerde samenwerking met Calo (Windesheim) en PEC on Tour langs zorginstellingen. Ook de vele thema- en regiobijeenkomsten kwamen aan bod. 

> Bekijk hier het volledige jaarprogramma

Een droomstart
PEC Zwolle is het nieuwe seizoen van start gegaan met twaalf punten uit de eerste vier wedstrijden en met vijftien goals voor en drie tegen. Kortom: een droomstart! Ook Marcel Boudesteyn, technisch directeur PEC Zwolle, kon zich vinden in deze woorden (op dat moment had PEC Zwolle nog negen punten uit drie wedstrijden). Als afsluiter van het inhoudelijk programma verzorgde hij een voorbeschouwing op de wedstrijd en nog voordat iedereen plaats had genomen, scoorde Jordy Tutuarima na amper negen seconden de 1-0 voor de Blauwvingers. Uiteindelijk wist PEC Zwolle de wedstrijd te winnen met 4-2 en daarmee de (gedeelde) eerste plaats vast te houden.

Regio Zwolle United bedankt alle maatschappelijk betrokken partners en kijkt ernaar uit om ook dit seizoen – samen met betrokken partners – het kloppend hart van Regio Zwolle te vormen op maatschappelijk, economisch en vitaal gebied!

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer