1 september 2022

Afgelopen woensdag en donderdag waren ongeveer 120 studenten van het Deltion College te gast bij PEC Zwolle en Regio Zwolle United. Twee groepen verdeeld over twee dagen van de opleidingen Junior Accountmanager en Marketing & Communicatie.

De studenten Junior Accountmanager, die woensdagmiddag aanwezig waren, kregen een gastcollege van Jurian Meijntjes (salesmanager PEC Zwolle). Hij gaf de studenten een inkijkje in zijn dagelijkse werkzaamheden en de strategie van het salesteam. Donderdagmorgen waren de marketing & communicatie studenten aan de beurt. Tomas Toma (marketing PEC Zwolle / Regio Zwolle United) nam de studenten mee in de marketing & communicatie strategie van de club. Met de nodige voorbeelden van campagnes werden concrete voorbeelden uit de praktijk besproken. Ook stond hij stil bij de 'meer dan voetbal' activiteiten van de club.

Om het PEC Zwolle gevoel nog beetje extra aan te wakkeren volgde een rondleiding door het MAC3PARK stadion, waarna gezamenlijk werd afgesloten. Daarbij ontvingen de studenten de wedstrijdkaarten voor PEC Zwolle - Willem II op vrijdag 9 september.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer