20 october 2022

Doordeweeks zijn 'De mannen van Frion' aan het werk in en om het MAC3PARK Stadion. Samen met vaste begeleiders zorgen deze cliënten als dagbesteding voor de uitvoering van allerlei klussen. Van papier prikken tot tribunestoeltjes reinigen. De werkzaamheden worden met veel plezier gedaan en de mannen zijn er enorm trots op om voor PEC Zwolle te werken. Een keer bij een ander bedrijf in de keuken kijken is dan natuurlijk een mooie belevenis. Zo hebben we samen met maatschappelijk partner Kitcentrum een aantal ‘werkbezoeken’ georganiseerd.

In september bracht een groepje het eerste bezoek aan Kitcentrum in Nieuwleusen en afgelopen week was het de beurt aan 4 andere collega’s. Na een warm welkom en iets lekkers bij de koffie, vanwege de verjaardag van Brian, konden ze aan de slag. Maar dan wel eerste een groene Kitcentrum-trui aan, want dan hoor je er ook echt helemaal bij!

Na uitleg van de magazijnmeester over het proces van online bestellen, binnenkomst van een bestelling tot het moment dat het pakketje thuis wordt bezorgd, mochten de mannen eerst zelf ervaren hoe het is om iets aan elkaar te kitten. Daarna werd er in duo’s opgesplitst. Het ene duo ging helpen met het verzamelen van de orders, het zogenaamde orderpicking, terwijl het andere duo de bestellingen mocht inpakken en verzendklaar maken. Na een smakelijke lunch werd er geruild van taken. Tot slot werd een poging gedaan om de ‘s morgens aan elkaar gekitte stenen van elkaar af te krijgen. Je raadt het al; dat ging echt niet lukken!

Na een leerzame dag kregen de Frion-mannen als dank een Kitcentrum-goodybag mee naar huis. Wij bedanken Linda en Marien, de eigenaren van Kitcentrum, en hun medewerkers voor het bezorgen van een grote glimlach en de ervaring die de mannen hebben opgedaan. Als ‘tegenprestatie’ volgt een bezoek van Kitcentrum-medewerkers, die hun handen uit de mouwen mogen steken in het stadion. De Frion-mannen kunnen niet wachten en ontvangen ze graag!

Over www.kitcentrum.nl 
Kitcentrum.nl biedt de mogelijkheid aan zowel bedrijven als particulieren om professionele kitten en lijmen gemakkelijk en tegen een prima prijs online te bestellen. Koop online je sanitairkit, beglazingskit, lijmkit, montagekit, hightack, acrylaatkit en PUR -schuimen bij Kitcentrum.nl, specialist op het gebied van afdichtingsmaterialen. Veel op voorraad en vandaag besteld = morgen thuis geleverd.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer