26 october 2022

Op vrijdag 18 november vindt de PEC Zwolle Street League plaats op het Cruyff Court in Holtenbroek. De PEC Zwolle Street League is een straatvoetbaltoernooi en vindt dit voetbalseizoen vier keer plaats op verschillende locaties in Zwolse wijken. Naast het sportieve aspect heeft de activiteit met name ook het doel om de sociale cohesie in de wijk te vergroten. Het event is voor jongeren van 12 t/m 18 jaar en wordt georganiseerd door PEC Zwolle, SportService Zwolle en Regio Zwolle United.

Het eerste event vindt plaats op het Cruyff Court in Holtenbroek op vrijdag 18 november van 15.30 tot 18.30 uur. Er wordt gevoetbald met teams van vijf tot acht spelers. Er is plek voor maximaal twintig teams en vol is vol! Het doel is om met je team King of the Court te worden.

Naast het toernooi zijn er ook gave side-events waaraan je kan deelnemen, ook wanneer je niet deelneemt als voetballer aan het toernooi. En uiteraard kan je ook gewoon een kijkje komen nemen en gezellig een praatje maken met de andere bezoekers.

Klik hier voor alle informatie en/of om je in te schrijven voor het toernooi.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer