28 november 2022

PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van de club, gaat opnieuw alleenstaande ouderen verrassen met een heerlijk feestdagenpakket. Na de zeer geslaagde eerdere twee edities, met bijzonder mooie ontmoetingen, kan een vervolg niet uitblijven. De dankbaarheid die wij bij het bezorgen mochten ervaren, geeft aan dat de aandacht voor ouderen meer dan welkom is. In de laatste week van 2022 gaan we op pad om de mensen te verrassen met het feestdagenpakket. Niet alleen in Zwolle, maar ook in de wijde regio. Deze actie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met Schuttelaar Wijnen & Geschenken en maatschappelijk partner DHL Parcel.

Voor wie?
Natuurlijk willen we graag zo veel mogelijk ouderen verrassen die het moeilijk hebben, maar dat gaat helaas niet. Daarom willen we het PEC Zwolle feestdagenpakket laten toekomen aan een specifieke doelgroep, namelijk de alleenstaande oudere die nog op zichzelf woont. We beseffen ons terdege dat mensen die in een woonzorgcentrum wonen zich ook best wel eens alleen voelen, maar die kunnen toch wat meer terugvallen op de mensen binnen de zorginstelling.

Oproep en aanmelding
Ken jij iemand die het verdient om door PEC Zwolle United verrast te worden met dit feestdagenpakket? De oude buurman verderop in de straat, waar nooit meer iemand op bezoek komt. Of de oma die haar kinderen en kleinkinderen amper ziet, omdat ze niet naast de deur wonen. Je kunt iemand nomineren door online een aanmeldformulier in te vullen op: www.peczwolle.nl/feestdagenpakket

Vermeld op dit formulier waarom jij vindt dat juist die persoon het verdient om een PEC Zwolle feestdagenpakket te ontvangen. Een goede argumentatie geeft de doorslag, aangezien we opnieuw veel aanmeldingen verwachten.

We hebben vijftig feestdagenpakketten klaar staan voor genomineerden uit Zwolle en de regio. Wacht dus niet te lang met aanmelden. Dit kan tot en met woensdag 14 december a.s. Mocht de persoon die jij hebt aangemeld bij de ontvangers horen, dan krijg je vooraf van ons een berichtje. Doe dus zelf geen toezegging om teleurstelling te voorkomen.

Met deze actie hopen PEC Zwolle United, Schuttelaar Wijnen & Geschenken en DHL een aantal ouderen een hart onder de riem te steken tijdens deze feestmaand.

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer