21 february 2023

Proosten op het leven en de liefde. In navolging van het succes van vorig jaar vond ook dit jaar op Valentijnsdag (14 februari) de tweede editie van OldStars Dates plaats. Ruim 30 alleenstaande ouderen genoten van een heerlijk diner en een oergezellige avond in het Bluefinger Restaurant in het stadion van PEC Zwolle. Een initiatief van PEC Zwolle, Lumen Hotel & Events en Regio Zwolle United, het maatschappelijk hart van de club.

Een knipoog
OldStars Dates is in het leven geroepen om alleenstaande ouderen met elkaar in contact te brengen. Met als doel om nieuwe contacten op te doen, vriendschappen te creëren en wellicht slaat er wel een vonk over en ontstaan er nieuwe liefdes. De activiteit is een knipoog naar het populaire tv-programma First Dates waarbij mensen met elkaar op blind date gaan en elkaar ontmoeten bij een diner.

Dean Huiberts als gastheer
PEC Zwolle speler Dean Huiberts was aanwezig om de gasten welkom te heten en een leuk praatje te maken. Nadat iedereen plaats had genomen aan tafel, opende Gea Luttels (coördinator PEC Zwolle United) de avond met een welkomstdrankje en een welkomstwoord. Ook Dean was niet met lege handen gekomen; hij had namelijk voor alle gasten een mooie PEC Zwolle-sjaal meegenomen welke hij één voor één langsbracht aan de tafels.

Tussen de gangen door verzorgde PBN-Music & Events voor extra entertainment. De sponsor toverde ‘De Vermakelaar’ tevoorschijn. Met verschillende trucs aan de tafels zorgde hij voor de nodige verbazing en vooral voor veel vermaak. Om er vervolgens met verschillende typetjes een komische noot aan te voegen door als pizzabezorger en ober aan de tafels te verschijnen.

Mooie reacties
Na afloop bleek wel dat iedereen het enorm naar zijn zin heeft gehad. Zo vertelde mevrouw Van der Sluis: ,,Ik vind het belangrijk dat dit soort avonden worden georganiseerd. Door Oldstars Dates leer ik weer nieuwe mensen kennen, waarmee ik dan naar het theater kan gaan of een kopje koffie kan drinken.”

Daarnaast vertelde één van de gasten dat hij het leuk vond dat er een tafelschikking was gemaakt, omdat je dan makkelijker met nieuwe mensen in gesprek gaat. Een andere gast vertelde dat ze blij is dat ze was gekomen: ,,Dan ben ik weer een avond uit huis, ik heb nieuwe mensen leren kennen en heerlijk gegeten!” Kortom, een prachtige avond voor zowel de gasten als voor de organisatie.

Fotografie: Theo Smits

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer