5 march 2024

Met het maximum van twaalf teams en bijna 100 deelnemers vond op zaterdag 27 januari de tweede editie van het PEC Zwolle G-zaalvoetbaltoernooi plaats. Klokslag 9.00 uur werd de eerste wedstrijden afgetrapt in de goed gevulde WRZV Hallen Zwolle.

Uiteraard was Zwolle goed vertegenwoordigd met drie teams namens De Boog, De Twijn en PEC Zwolle, maar ook teams uit Dronten en Nijmegen wisten het toernooi te vinden. Deelname van FC Emmen en Go Ahead Eagles uit de Bijzondere Eredivisie zorgde voor een extra sterk en leuk deelnemersveld.

Het PEC Zwolle G-voetbaltoernooi is een initiatief van WRZV de Boog en Regio Zwolle United, het maatschappelijk hart van PEC Zwolle. Met dit toernooi willen de initiatiefnemers mensen met een beperking, van jong tot oud, niet alleen laten genieten van het voetballen, maar ook bezoekers kennis laten maken met G-voetbal.

In de verschillende categorie├źn gingen respectievelijk de Zonnebloemschool uit Dronten en Spindo uit Doetinchem met de hoogste eer aan de haal. G-voetbal kent echter alleen maar winnaars, dus was er voor elk team een mooie beker. De organisatie kijkt terug op een fantastisch toernooi met veel voetbalplezier!

Fotografie: Theo Smits

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer