5 march 2024

Sinds 2014 werken Hogeschool Windesheim en stichting Regio Zwolle United samen. Voorbeelden van activiteiten zijn onder meer stageplekken, werkveldbezoeken en themabijeenkomsten. Met ingang van het seizoen 2021-2022 is de samenwerking specifiek met de Calo (Windesheim) geïntensiveerd en uitgebreid met onder meer een vaste leerwerklocatie voor studenten. De eerste groepen met studenten maakten in het seizoen 2022-2023 hun opwachting en ook in het huidige seizoen 2023-2024 wordt dit doorgezet.

Van augustus 2023 t/m januari 2024 werkten tien studenten van Sportkunde mee in het team van Regio Zwolle United. Naast twee vierdejaars afstudeerders die het volledige jaar meedraaiden, deden acht tweedejaars dit gedurende een half jaar. In tweetallen werkten zij gezamenlijk aan een specifiek project.

Zo organiseerden Bas en Daan de tweede editie van het PEC Zwolle G-zaalvoetbaltoernooi. In het Landstede Sportcentrum werd door Lars en Mees een sport- en spelmiddag georganiseerd voor alle kinderen (basisonderwijs) en jongeren (voortgezet onderwijs en MBO) van Playing for Success Zwolle.

Ook aan de oudere doelgroep werd gedacht; Aron en Leon organiseerden meerdere (beweeg)activiteiten voor de PEC Zwolle OldStars. Aan Tijl en Sean was de opdracht om het jaarlijkse PEC kicks ASS Toernooi te organiseren voor verenigingen met teams voor voetballers met het autisme spectrum stoornis (ASS).

Bedankt voor jullie inzet en veel succes met het vervolg van jullie studie!

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer