5 march 2024

Op woensdag 14 februari was het Valentijnsdag, de dag van de liefde. Samen met alleenstaande ouderen is er voor het derde jaar op rij gezellig geproost op het leven onder het genot van een heerlijk diner. Een initiatief van ons maatschappelijk hart Regio Zwolle United in samenwerking met partner Lumen Hotel & Events.

Op Valentijnsdag ontvingen wij bij de derde editie van het OldStars Dates alleenstaande ouderen uit Zwolle en omgeving. Ouderen die het leuk vinden om te dineren waarbij hij of zij andere leeftijdgenoten ontmoeten. Na de ontvangst met een bubbeltje in de skybox van Clubhuis Regio Zwolle verplaatste het gezelschap zich naar een van de skyboxen verderop in het stadion, waar mooi gedekte tafels uitnodigden om plaats te nemen.

De stemming was direct opperbest en de gesprekken aan tafel kwamen vlot op gang. Mocht het stil vallen, dan was er altijd nog de ‘kletspot’ met allerlei leuke vragen, om aan elkaar voor te leggen. Maar die bleken helemaal niet nodig te zijn. Na het hoofdgerecht volgde een leuke quiz met vragen over, hoe kan het ook anders, Valentijnsdag. En daarnaast vragen over PEC Zwolle, de stad Zwolle en de regio. Iedereen deed fanatiek mee en de winnaar van de quiz kreeg een lekkere fles wijn mee naar huis.

Na de quiz werd er nog een heerlijk nagerecht geserveerd en tot slot een kopje koffie om de avond, die letterlijk in de smaak viel, mee af te sluiten. Met het OldStars Dates diner maken we een knipoog naar het programma First Dates, waarin ook ouderen op televisie schitteren op zoek naar de liefde op romantische of vriendschappelijke basis.

Uit de ontvangen reacties mogen we concluderen dat de deelnemers het heel gezellig vonden. De organisatie kijkt dan ook terug op een geslaagde avond met mooie ontmoetingen. En... wie weet wat er nog opbloeit na deze OldStars Dates?

Fotografie: Theo Smits

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer