7 june 2016

Op woensdagmiddag 1 juni kwamen zo'n 80 deelnemers van Playing for Success naar het IJsseldelta stadion voor een leuke, maar vooral sportieve middag. Vanaf 13.00 uur stonden er voor de kinderen verschillende activiteiten op het programma.

 

Medewerkers van SportService Zwolle hadden samen met een aantal studenten drie sportieve spellen uitgezet, waarbij de kinderen veel in beweging waren. Naast sportief bezig zijn mochten de kinderen onder supervisie van het Pannenkoekenschip uit Zwolle zelf pannenkoeken bakken Verder hebben ze een les illustreren gevolgd en natuurlijk werd er volop gevoetbald in het stadion.

 

Playing for Success organiseerde de sportdag samen ABN AMRO en PEC Zwolle United. Zo waren medewerkers van ABN AMRO de gehele dag aanwezig om te helpen. Ze hebben de lunch voor de kinderen geregeld en zijn de hele dag actief bezig geweest met het begeleiden van de kinderen bij de activiteiten.

 

Met de ABN AMRO Foundation wil de bank invulling geven aan maatschappelijke betrokkenheid van de bank. Onder meer door het inzetten van medewerkers bij maatschappelijke projecten; op vrijwillige basis en zonder commercieel belang. Na afloop van de sportdag ontving Playing for Success van ABN Amro een cheque van maar liefst € 3.000,=. Een prachtige bijdrage voor de uitvoering van en aanschaf van materialen voor het lesprogramma.

 

De sportdag van Playing for Success moet een jaarlijks terugkerend evenement worden voor alle deelnemers van het lesprogramma. Een mooie manier om het schooljaar gezamenlijk af te sluiten!

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer