31 may 2016

De laatste week van mei werd er nog wel even doorgetraind en flink gescoord in een vriendschappelijke wedstrijd, maar voor PEC Zwolle Vrouwen zit de competitie er nu ook op.

 

Voordat het seizoen definitief kon worden afgesloten stond er echter nog een clinic op het programma. Dit was namelijk de prijs voor de spandoekactie, uitgeschreven onder de Zwolse basisscholen, tijdens de wedstrijd PEC Zwolle Vrouwen tegen Telstar Vrouwen. Diverse spandoeken kleurden die avond de hoofdtribune. Het leukste spandoek was gemaakt door een aantal meiden uit groep 8 van basisschool Smaragd. De prijs, een clinic door PEC Zwolle Vrouwen voor de hele klas, werd vol enthousiasme ontvangen.

 

Volgens meester Jurjan konden ze bijna niet wachten, maar vrijdag 27 mei was het dan eindelijk zover. De 8 meiden en 14 jongens werden van harte welkom geheten op het veld door de speelsters Nadja Olthuis, Tessa Klein Braskamp, Jorie Schepers, Susan Giesen en Rebecca Doejaaren. In een uur tijd werd een flink aantal oefeningen afgewerkt en getuige de reacties vonden ze het allemaal hartstikke leuk. Ook de kinderen die niet op voetbal zitten, hadden het enorm naar de zin. Wie weet een mooie stimulans om lid te worden van een voetbalclub.

 

Tot slot met z'n allen op de foto en handtekeningen verzamelen. Vervolgens op de fiets terug naar school om de week af te sluiten. En natuurlijk de leerlingen uit andere groepen vertellen dat ze op het veld van PEC Zwolle hebben gevoetbald. En dat kan niet iedereen zeggen!

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer