20 march 2016

Met de 4-1 overwinning van PEC Zwolle op Willem II was de stemming in het IJsseldelta stadion natuurlijk opperbest afgelopen zaterdag. Voor de G-voetballers van WRZV de Boog was het feest helemaal compleet. Zij mochten namelijk een voorwedstrijd spelen in het stadion en een 5-tal spelers mocht zelfs penalty’s nemen in de rust van PEC Zwolle-Willem II.

 

Het begon echter allemaal al op de donderdag er voor. Een goede voorbereiding is namelijk het halve werk. En van wie krijg je de beste tips en leer je leuke trucs? Van de spelers van PEC Zwolle natuurlijk! En zo kwamen Kevin Begois en Bart van Hintum naar de wekelijkse trainingsavond in de WRZV-hallen om lekker mee te voetballen. Naast een panna werd er hier en daar ook een knuffel uitgedeeld en kreeg iedereen na afloop van de training  een PEC Zwolle goody-bag mee naar huis.

 

Zaterdag zetten zo’n 30 voetballers/sters van WRZV de Boog hun beste beentje voor in de voorwedstrijd in het IJsseldelta stadion. Het plezier spatte er van af en samen met PEC Zwolle spelers Thanasis Karagounis en Boban Lazic maakten ze er een spannend partijtje van. Voor vijf spelers van de Boog kreeg de voorwedstrijd nog een fantastisch vervolg in de rust van PEC Zwolle-Willem II. Want ga er maar aanstaan; een penalty nemen voor een volle Noord-tribune. Ondanks de zenuwen wisten ze echter alle vijf keeper Zwolfje te passeren en was een ereronde door het stadion zeker op z’n plaats. Onder luide aanmoediging van het publiek verlieten ze met een big smile het veld.

 

Fotocredits: Theo Smits

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer