20 january 2017

 

Op vrijdag 3 februari speelt PEC Zwolle Vrouwen de competitiewedstrijd tegen de vrouwenselectie van ADO Den Haag. Dit is een wedstrijd die in het teken staat van vitaliteit. Zo worden diverse doelgroepen uitgenodigd, waaronder basisscholen uit de Regio Zwolle. Tevens zamelt de club bij dit duel knuffels in voor vier goede doelen: Kadera aanpak huiselijk geweld, Ronald McDonald Huis Zwolle en AZC Hardenberg. Ook worden knuffels uitgereikt tijdens de open dag van Isala. Iedereen die bij deze wedstrijd een knuffel meebrengt, kan gratis naar binnen. Oftewel, knuffel mee = gratis entree! Het doel van PEC Zwolle United met deze actie is om zo veel mogelijk kinderen te verblijden met een knuffel. Alle meegebrachte knuffels hoeven bij de ingang echter nog niet ingeleverd te worden, maar worden aan het einde van de wedstrijd tegelijkertijd het veld opgegooid. Een idee dat in onder andere Amerika al vaker is uitgevoerd onder de naam ‘Teddy Bear Toss’. PEC Zwolle roept alle supporters op om met een knuffel naar deze wedstrijd van PEC Zwolle Vrouwen te komen (in verband met hygiënevoorschriften graag schoon in een doorzichtige plastic zak verpakken). Let echter op: ook als je knuffels meeneemt, dien je een gratis (fysiek) ticket te bestellen. Hoe? Dat lees je hieronder. 

Ticket(s) bestellen / aanvragen 
Iedereen die bij PEC Zwolle Vrouwen - ADO Den Haag Vrouwen aanwezig is heeft een ticket nodig, ook als je gratis naar binnen kunt met een knuffel. Kaarten zijn te bestellen via www.peczwolle.nl/tickets of kom langs in de PEC Zwolle Fanshop, gevestigd aan de hoofdzijde van het MAC3PARK stadion. Neem je geen knuffel mee, maar wil je wel aanwezig zijn. Dan geldt de reguliere kaartverkoop (zie hieronder). 

Meer info over de reguliere kaartverkoop 
Neem je geen knuffel mee? Dan geldt de reguliere kaartverkoop. Jongeren tot en met zestien jaar en seizoenkaarthouders (mannenselectie) kunnen deze wedstrijd gratis naar binnen. Heb je alleen een studentenkaart, dan betaal je € 3,-. Voldoe je aan geen van deze voorwaarden, dan kost een kaartje € 5,-. Ook als je gratis naar binnen kan, dien je een e-ticket uit te printen via www.peczwolle.nl/tickets.

PEC Zwolle United hoopt op een succesvolle actie, als afsluiting van de ‘week van de vitaliteit’! Graag zien we iedereen dan ook op vrijdag 3 februari bij het duel van PEC Zwolle Vrouwen.

 

poster vrouwen-ado den haag - kleiner.jpg

 

 

Reacties

Reacties aan het laden...
Terug naar overzicht

Meer